Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka to zdrajczyni

Polecane posty

Gość gość

Moja córka ma 23 lata. Obiecałyśmy sobie że już nigdy w naszym życiu nie będzie żadnego faceta. Obiecała mi to ona jak miała 12 lat, wtedy kiedy odeszłam od jej ojca. I co ona teraz zrobiła? zrobiła sobie dziecko z facetem, którego nie akceptowałam i który ją zostawił. Teraz wnuk ma 2 latka i co ona zrobiła??? spotyka się ze swoim ojcem i jego rodzicami. Dzisiaj zobaczyłam że moja była teściowa przyniosła zabawki. Wyprosiłam ją z domu a córka powiedziała że babcia może zostać. Pokłóciłam się z nią oto piekielnie i powiedziałam jej że może się wyprowadzić do dziadków. W dodatku dowiedziałam się że były teść zapisał mojej córce dom, który ma na wsi. Zadzwoniłam do niego i powiedziałam że niczego od niego nie chcemy. Jak ona mogła mi to zrobić, spotyka się ze swoim ojcem i jego rodziną.

Jeżeli to nie prowo, to jesteś nienormalna. Tobie nie udało się z facetem, bo trafiłaś na idiotę, ale to nie znaczy, że córka nie ma prawa się zakochać, stworzyć szczęśliwy związek, mieć dziecko. Myślę, że związek jej się nie udał przez Twoje gadanie w przeszłości, jacy to mężczyźni są podli i ona nie ma prawa się z żadnym wiązać.

Gość gość
Trafiłam na idiotę. To dlaczego córka chce utrzymywać kontakt z ojcem i jego rodziną? Powiedziałam jej że zrywamy z nimi kontakt jeszcze jak miała 14 lat. Jedyne co mnie interesowało to alimenty na córkę, nic więcej. A ona chodzi w odwiedziny do swoich dziadków, zaprasza ich do nas a ja sobie tego całkowicie nie życzę.

Każde dziecko chce mieć ojca. Twoja córka nie miała możliwości spotykać się z ojcem, gdy była dzieckiem, więc teraz chce to nadrobić. Nie możesz jej tego zabronić. Jest dorosła, może decydować o swoim życiu. Jeżeli nie podoba Ci się, że zaprasza dziadków do Twojego domu, to powiedz jej, że sobie tego nie życzysz i żeby nie spotykała się z nimi w Twoim domu.

Gość gość
Mówiłam córce ale ona mnie nie słucha. W dodatku jak były chrzciny jej dziecka to mój były zapłacił za restaurację w której odbyło się przyjęcie, i co? ja byłam skazana na towarzystwo tamtych ludzi a mówiłam jej by oni nie brali udziału w uroczystości.

Jeżeli chodzi o Chrzest dziecka, to mieli prawo w nim uczestniczyć. To samo z przyjęciem. Tego dnia dziecko powinno być najważniejsze, a nie jakieś urazy z przeszłości. To nie znaczy oczywiście, że powinnaś się zacząć do nich odzywać, nie masz takiego obowiązku, ale nie możesz też niczego zabronić córce. To dorosła kobieta.

Gość gość
To Ty rozwiodlas sie z mezem,a nie corka z ojcem,a tym bardziej z dziadkami.Ty Go nie chcesz znac,ok,Twoje prawo.Ale corka nie jest ani Twoja wlasnoscia,ani tez maloletnia dziewczynka,ktorej wydajesz polecenia.Jesli nie mieli kontaktu przez te lata,to byla chyba Twoja zasluga,myle sie?Radze Ci,wyhamuj,bo mozesz stracic corke.Ma prawo do kontaktow z ojcem,dziadkami.Twoja nienawisc nie jest Jej nienawiscia.Nie zmuszaj Jej,by musiala wybierac,bo mozesz sie zdziwic.Ale Ty i tak wiesz swoje,prawda?

Gość gość
To musi być prowo, albo autorka tematu jest tak głupią krową, że nie sposób poziomu głupoty zmierzyć. Aż strach pomyśleć, że głupota może mieć aż tak gigantyczne rozmiary i w dodatku trwać długofalowo.