Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milajks

Dr Baumann

Polecane posty

Gość Milajks

Zastanawiam się, czy warto wydawać więcej kasy na te kosmetyki droższe, polecane i używane przez kosmetyczki. Czy rzeczywiście różnią się od tych zwykłym w drogeriach czy sieciówkach? Ostatnio zastanawiam się nad zakupem kilku produktów z linii Dr Baumann. Używała któraś z Was tych kosmetyków? Przemawia za nimi skład, który jest bardzo łagodny, a sama mam skórę niestety skłonną do reakcji alergicznych i podraznień. Minusem jest dosyć wysoka cena, ale jesli mam wydać kasę na coś taniego i bezużytecznego.. to nie ma sensu. .

Gość gość
to po co tyle płacic???

Gość Milajks
Na przykład po to, by był efekt? Szczerze powiedziawszy przejechałam się na wielu kosmetykach znanych marek - własnie tych "popularnych". Nie znam nikogo, kto szerze mógłby potwierdzić, że takie kosmetyki dają jakieś efekt. chyba lepiej wydać więcej i mieć coś porządnego? Ja bynajmniej wychodzę z takiego założenia.

Gość Toma23456
Czasem warto. Kiedys dostałam bardzo drogi krem w prezencie i naprawdę było widać różnicę. To tak samo jak z telefonem czy samochodem - droższy zazwyczaj ozancza lepszy. Tym bardziej jeśli skład do nas przemawia. Może wrzucisz? Osobiście nie znam tej linii dr baumann, więc na jej temat się nie wypowiem, ale ogólnie mam pozytywne wrażenia z uzywania kosmetyków specjalistycznych.

Gość Milajks
Skład kremu, który chciałam kupić (seria Sensitive): Aqua Olleum Simmondsiae californicae Butylene Glycol Stearyl Alcohol Sucrose Stearate Urea D-alpha-Tocopheryl Acetate Pantheol Allantoin Retinyl Palmitate Sodium Lactate D-mixed-Tocopherols Xanatum Gum

Gość Szaniagggg
Jedna z kosmetyczek mi poleciła tą linię kosmetyków i zakupiłam od niego krem oraz tonik. Muszę powiedzieć,że kosmetyki są bardzo łagodne, nie zawierają wielu szkodliwych składników (co zresztą widać po wymienionym już tutaj składzie). Moim zdaniem są warte swojej ceny.