Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flofka

prezent

Polecane posty

Gość flofka

Hej mój facet ma urodziny za dwa dni chciałabym mu kupic cos prosze o propozycje prezentuw

Gość gość
A czym się interesuje? Ja swojemu daję własnoręcznej roboty prezenty, takie sprawiają mu najwięcej radości.

Gość flofka
hmm no wlasnie nie ma jakies hobby dlatego jestem w kropce

Gość gość
grę na PS3, xboxa, czy PC

Gość flofka
a jeakie to sa te wlasnorecznie?

Gość gość
to może przygotuj kolację romantyczną z deserem ubranym w seksowna bieliznę? :)

Gość gość
np ja w zeszłym roku zrobiłam mojemu facetowi koszulkę przy pomocy farb do ubrań. Są też sklepy internetowe na których możesz sama zaprojektować coś przy pomocy dostępnych wzorów detali ( np http://koszulkomat.cupsell.pl/ ). W tym roku na walentynki dostał świece zapachowe ( podgrzałam wosk ze świeczki i po czym dosypałam suszonych owoców, skruszoną wanilię i zalałam tą papką szklany pojemnik, pamiętając o tym żeby włożyć knota). Teraz planuje zrobić jakiś kolarz ze wspólnych zdjęć ( zdjęcia już wydrukowałam, tylko je poprzycinam, nakleję na bristol i zabezpieczę antyramą). Możesz też skonstruować ręcznie ramki, zrobić szalik, czapkę na drutach ( jeżeli potrafisz). Większość ludzi bardzo sobie ceni prezenty robione własnoręcznie. Ważne jest tez opakowanie. Musi buć ciekawe i estetyczne.

Gość fifarafafifarafafifarafa
może plakat z empiku? Albo książkę fantasy( Wiedźmina polecam). Nie znam nastolatka któremu by się nie spodobała ta książka).