Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imiona na 2014r ktore beda popularne

Polecane posty

Gość gość

Jak planujecie nazwac dzieci urodzone w nowym roku? Jestem ciekawa ktore bedza na topie a ktore pojda w zpomnienie

Gość gość
Jeśli synek to Jeremi, jeśli córka Melania

Gość gość
Imie Hania chyba bedzie bardzo popularne

Gość gość
Moja mam ma na imię Hania i tak nie lubi swojego imienia, że zawsze powtarza srania a nie hania

Gość gość
To miło, nie ma to jak samoakceptacja :D A co do imion zawsze będzie rotacja i co jakiś czas wracać. A jakie będą najpopularniejsze, to się przekonamy w połowie roku, jak zaczną robić statystyki. Nikt nie nadaje imienia bo jest popularne, tyylko dlatego że akurat sporej ilości osób się podoba.

Gość gość
No tak tylko ja rodze na poczatku roku i nie chce zeby pod koniec roku okazalo sie ze ,, moje,, imie jest w czolowce popularny'h imion

Gość gość
w duzych miastach dalej Zosie, a na wsi Nikolki i Julki

Gość gość
Hania to jedno z najpiekniejszych imion!!!! Jak będę miała kiedyś córkę (póki co 1 syn) to na bank tak nazwę :)

Gość gość
ja znam 4 male zosie ze wsi gdzie moi rodzice kupili sobie domek za to zatrzesienie nikolek i julek oraz majek w miescie lodzi :)

Gość gość
a ja wybrałam dla dziewczynki: Izabella, dla chłopca: Wiktor.....chyba nie są teraz popularne, jak myślicie?

Gość gość
izabella? może jeszcze viola? nie mogłaś po polsku, izabela?

Gość gość
gościu 18.19 z tymi "wiesniarami" raczej nie chodziło o miejce zamieszkania... tak się nazywa osoby bez gustu, smaku itp. A poza tym Nikolki itd to w większości patologia, a ta nie zawsze jest na wsiach- wręcz przeciwnie!

Gość gość 123
''No tak tylko ja rodze na poczatku roku i nie chce zeby pod koniec roku okazalo sie ze ,, moje,, imie jest w czolowce popularny'h imion'' No niestety nie przewidzisz tego, nawet jeśli wybrane przez ciebie imię w tym roku nie będzie popularne, nie wiesz czy nie będzie w czołówce za rok lub dwa. Dlatego nie ma co na to zwracać uwagę, bo moda przychodzi i odchodzi a dziecko bądzie to imię nosić całe życie, więc jak się wam podoba i nie jest za bardzo udziwnione, to nie ma co patrzeć na innych ;)

Gość gość
oczywiście, że przez jedno "l" napisałam tak z rozpędu ;) ale co myślicie o tych imionach, tak z ciekawości?

Gość gość
Izabela i Wiktor to nie są popularne imiona. W przyszłym roku zaczną się Kornele, Kornelie. Mój synek będzie miał na imię Cezary, tatuś wybierał :) Czarli:) córka miała być Lidia no ale chłopak będzie

Gość gość
Charles czy Charlie to odpowiednik Karola, a nie Cezarego

Gość gość
Czarli to zdrobnienie od Cezary

Gość gość
Czarek to zdrobnienie od Cezary.

Gość gość
CZARLI! przez Cz a nie Ch :)

Gość gość
Czarek to najbardziej popularne zdrobnienie, jest wiele innych zdrobnienia.pl/cezary.htm

Gość gość
Czarli to może być takie Twoje własne zdrobnienie, ale oficjalne zdrobnienie od Cezarego jest Czarek, ale możesz sobie zdrabniać jak chcesz, mój syn też jest Cezary i ja na niego mówię Czarosław :) Kurcze, myslałam że to będzie takie niespotykane imię a coraz częściej je słyszę.

Gość gość
oby bylo jak narzadziej spotykane bo jest okrpne, czarek srarek a feee

Gość gość
Stawiam na Idę bo nie od dzisiaj wiadomo że imiona biorą się w dużej ilości z filmów.A teraz mamy ''Idę''

Gość gość
To mogłaś dać dziecku na imię "puma" lub "bluszcz" Czarosław to też jest zdrobnienie od Cezary

Gość gość
moja dziewczynka bedzie Amelia a jak chlopczyk to Dominik :)

Gość gość
Bez watpienia ,nieomylna w osadzaniu imion, kafeteria stworzy nam wiarygodna przepowiednie :D :D

Gość gość
Do 18.52 - Tobie się może nie podobać, ale musisz tak wypisywać "Czarek-srarek", w ten sposób to można tak wszystkie imiona przedrzeźniać np. Ania - srania, nie obrażając oczywiście żadnej Ani. Każdy ma inny gust. Odbiegacie od tematu, autorka pytała jakie nadacie imiona dzieciom urodzonym w 2014 r.

Gość gość
Dokładnie, do każdego imienia można sobie coś dorobić, a ten Twój Czarosław to fajny chłopak?

Gość gość
a mi się wydaje że Maja będzie nadal w czołówce