Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imiona na 2014r ktore beda popularne

Polecane posty

Gość gość
dokładnie imiona maja się podobać rodzicom a nie reszcie. Duzo osób np. uważa ze piękne imiona to takie które były nadawane kiedyś typu Zosia , marysia itp. a ja osobiście nigdy bym tak córki nie nazwała

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Amelia jest cudne usmiech.gif Cytuj sobie ...twoj brak wiedzy ! X jaki brak wiedzy? Chyba Ty masz brak wiedzy! Dziewczyna dobrze wkleiła. Takie jest znaczenie słowa amelia i nie zmienisz tego. jest wiele wyrazów obcojęzycznych brzmiacych cudnie, które znaczenie mają takie, że nikt normalny nie nazwałby nawet tak psa. Jednym z nich jest Amelia.

Gość gość
moj syn bedzie mial na imie Julian czy sie to komus innemu podoba czy nie mam gleboko w czterech literach

Gość gość
co do psa, to znajoma nazwala psa Amelka:D, bo byla w ciazy ale poronila a corka miala byc Amelia, no jaja:D

Gość gość
Ja mam termin na maj. Imiona mamy wybrane. Dla chłopca Michał a dla dziewczynki Laura.

Gość gość
Kiedyś jechali na Nikole teraz na Amelie. Ludzie na tym forum są ograniczeni.

Gość gość
potwierdzam że Amelia oznacza wrodzony brak kończyn. poza tym mi również kojarzy się z anemiczką (amelia, anemia, jeden pies), bladą, słabą, ledwo żywą heh

Gość gość
Rzecz w tym ,ze ile razy wam powtarzac,ze nikogo nie interesuje czy podoba wam sie to czy inne imie,a juz szczegolnie imie Amelia...?!? A wklejac, i to bardziej na temat,to potrafi juz moje 8 letnie dziecko...

Gość gość
wiekszosc kafeterianek nic nie robi calymi dniami oprocz siedzenia na forum ,spogladajac jednym okiem na polska telewizje .a tam jak nie jakies trudne sprawy to ukryte prawdy ,jakis pamietnik z wakacji ,szpitale i wiele zapewne interesujacych odmozdzaczy dostosowynych do poziomu odbiorcy.tu oczywiscie pojawiaja sie slawetne imiona jak nikola czy roksana czy oliwia ,oczywiscie w tym zlym kontekscie bo w tym dobrym odbiorcy by sie nie zgadzalo i mialby problem ze zrozumieniem tresci a potem potwierdzaja swoja potwierdzona przez ambitna telewizje teorie ,ze nikole to q***y i patologia :) ot i tyle w temacie :)

Gość gość
nikt ni emówi że sie nie podoba imie Amelia tylko sie dziwią jak można dziecko nazywac nazwą choroby oznaczającej brak kończyn. też sie dziwie. ktoś dobrze napisał, że synkowi dać Down na imie i bedzie komplet

Gość gość
Wiesz,te zolzy,to do rezysera filmu "Amelie",by napisaly o chorobach...gdyby francuski znaly haha

Gość gość
do wyzej-zakuty łeb to ty !

Gość gość
Niech znajdzie o amelii po francusku -chociaz raczej niemozliwe :D

Gość gość
no,przekupy z targu...:O

Gość gość
Przekupy-film francuski,zadna nie moze...?

Gość gość
Kunegunda. Tak bedzie miec na imie moja corka:)

Gość gość
a moj syn urodzony w 2012 roku ma na imie Oskar Bartosz :)

Gość przyjarany piernik
Chyba nic nie jest w stanie wywalic tej julki I amelki z pirwszej dziesiatki najpopularniejszych imion. Juz chyba z 10 lat bedzie I nic sie nie zmienia I pewnie niewiele sie zmieni. Za to natalki, nikolki, oliwki I ole ustapia miejsca lilka, laurka, lenka I polcia. Ewentualnie jeszcze kaja I alicja przedluzy swoj byt w rankingu do 10 miejsca.

Gość gość
z ta kunegunda to zart?

Gość gość
A moja Polaraksa lub Porarelaksu, nie mogę się zdecydować :O

Gość gość
Póki co w ciąży nie jestem, ale jeśli zajdę z drugim dzieckiem na 2014 rok to będzie Piotr lub Natalia

Tendencje co do imion nie zmieniają się w każdym roku... to raczej kwestia wieloletnich trendów... czasem nawet pokoleniowych. Nie ma co gdybać co będzie w przyszłym roku bo pewnie będzie podobnie jak i w tym :-) Te wszystkie imiona, które wymieniacie są mniej lub bardziej popularne od wielu lat. Hania jest w pierwszej 10 przynajmniej od 10 lat. Tak samo jak i Zosia. Ja osobiście mam Hanię i Kubusia. I to jest pierwsza Hania jaka kiedykolwiek była w naszych rodzinach i również pierwszy Jakub. W naszej rodzinie więc to nowość :-) Zresztą mieszkamy poza Polska więc oba te imiona są u nas rzadkie. Jakie to ma tak naprawdę znaczenie ile jest na świcie Alicji, Tomków czy Julek??? Przyroda z czasem wszystko sama wyrównuje i Kubusie zamienia się w Marianków a Hanie w Anie... Czasy się zmieniają a z nimi imiona. Nie ma co się ekscytować. Każda mała Julka - nawet jeżeli jest jedną z milionów Julek w Polsce - dla swojej rodziny jest tą ukochaną i jedyną. A jej imię staje się wyjątkowe bo ona jest wyjątkowa i inna od wszystkich innych Julek :-)

Gość gość
Bliźnięta w 2014 Konstanty i Wanda :)