Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lisbeth80

Wolna

Polecane posty

Gość Lisbeth80

Mam 33l i jestem sama, trudno mi kogoś poznać mieszkam w małym miasteczku. Poznałam ostatnio faceta dwa lata starszego który spodobał mi sie od razu:) Mamy bardzo dużo wspólnych zainteresowań, lubimy się bardzo. Jest jeden problem-on ma dziewczynę 12 lat młodszą w innym mieście i twierdzi, że to coś poważnego. Choć z tego co wiem jeszcze inne laski wyrywa.... Ok wiem niepoważny gość i nie nadaje się na nikogo wiecej poza dobrym kumplem. Szukać dalej;) No to ja chyba powinnam poszukać w 45 latkach....;( ???

Gość gość
szukaj wśród takich po 50-tce

Gość LIsbeth80
A mnie coś się wydaje, że w bzykaniu to ja mogę być lepsza od siksy:)

Gość gość
35latek z 23 latka, dla mnie to obrzydliwe. lepiej ty bys do niego pasowala wiekowo, no ale niestety widzisz jacy są faceci, wolą mlodsze :(

Gość LIsbeth80
Pewnie i lepiej:) i taką mam nadzieję;))) Jak ja miałam 23l to chodzłiam z rówieśnikami ale to były inne czasy i wstydziłam się takich gości.

Gość LIsbeth80
Bolek: bzykanie jest przyjemne, a jak byłoby tylko obowiązkowe to oznaczałoby,że należy poszukać kogoś innego:)

Gość gość
Ja już nie jeden raz widziałem tutaj wpisy w stylu że facet powinien być przynajmniej 7 lat starszy :)

Gość LIsbeth80
Staszek: desperacje to może ty masz w oczach:) ja mam się świetnie, a to że nie mam pożądnego faceta to przez takich frajerów jak ty.

Gość LIsbeth80
Staszku: wierz mi duuuzo tracisz:) jestem postrzegana przez mężczyzn jako idealna kandydatka na żonę:) Ale nie przejmuj się też bym się na ciebie nie połakomiła, takich jak ty omiatam lodowatym wzrokiem;)

Gość LIsbeth80
Ja na kawę nie narzekam:) Bardzo ją lubię:)