Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zalamana

Polecane posty

Gość gość

Po ciazy mialam fajna figure, w koncu jakies ksztalty-zostalo mi 5 kg na plusie. Piersi mialam kiedys rozm. D, w ciazy G a po ciazy FF. Tyle, ze przez ostatni rok przez stres a teraz wyczerpujaca prace schudlam 5 kg. Piersi spadly mi o jeden rozmiar i chociaz nie wisza, sa pelne, to wyszly mi na nich rozstepy. Jestem zalamana-to byl moj glowny atut. Maz ponoc ich nie widzi, mowi, ze mam fajne piersi, ze mu sie podobaja, ale ja mam straszny problem. Nie moge na siebie patrzec. A od nastolatki bardzo o cialo dbalam, w ciazy tez smarowalam codziennie balsamami, po ciazy to samo az do teraz a mimo to wyszly mi rozstepy. Krepuje sie ubrac bluzke z dekoltem.

Gość gość
To masz problem ale dlatego że uważasz swój biust za swój główny atut :O Dziewczyno masz rące, nogi, jesteś zdrowa i masz rodzinę, nie zajmuj się takimi błahostkami. Piersi widzi tylko twój mąż, a faceci nie przywiązują uwagi na takie pierdoły. Pozy tym dziwne czemu nie możesz pokazywać dekoltu, rozstępy występują głównie po bokach i dolnej części piersi a nie na dekolcie.

Gość gość
Mi wyszly w gornej czesci piersi. No dobra, wiem, ze jestem zdrowa, ze dziecko mam zdrowe, ale uwazam, ze kazdej kobiecie zalezy na ladnym, atrakcyjnym wygladzie. Mam tez brzuch poorany rozstepami, jestem niska i szczupla, w ciazy mialam brzuch jak wielka kula-z przodu dziecko sie ulokowalo ze wzgl. na za waska miednice. no i po ciazy ta skora juz mi sie do konca nie wstapila. Brzuch zaakceptowalam, bo latwiej go ukryc, w sypialni tez, zreszta moj maz nigdy zlego slowa nie powiedzial i widzialam, ze nadal go jaram jak wczesniej. Eksponowalam wlasnie sliczny biust i szczuple, zgrabne nogi. A teraz juz nawet piersi bede zaslaniac :( Mam dopiero 29 lat i mimo, iz wiem, ze czlowiek sie starzeje, to nie wyobrazam sobie swego ciala za 15-20 lat. Bedzie straszne. A widze, jak wyglada moja mama, ktora ma 49 lat-ma ladny brzuch, biust, jest szczupla i nie ma sie czego wstydzic a dwa razy rodzila. Rozstepow ma kilka i niewidoczne sa. A w ciazy z moim bratem przytyla az 28 kg. Ja przybralam 15, do niej to pikus, ale ze mna ciaza obeszla sie juz nielaskawie :(

Gość gość
no to faktycznie dramat, że cycków nie będziesz mogła pokazywac :/