Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki mam cellulit

Polecane posty

Gość gość

Siedze na necie czytam i nic mi nie pasuje . Biore tabsy anty, jestem szczupla, mam masywne uda i na nich cellulit , nogi mi nie puchna nic mi nie puchnie . Nie cwicze w ogole od dziecka nawet ,nie mam roweru , uwielbiam placki ziemniaczane, kotlet smazony czasami frytki ,slodycze. Nie odczuwam jakiegos strasznego bolu przy sciskaniu cellulitu na udach. Wiec to moze tluszczowy bo ostatnio przybralam z 3 kg i widze ze cellu sie zwiekszyl

Gość gość
Podnosze :) moze ktos mi pomoze?

Gość Lidka K
Jeśli masz już dość cellulitu, to zacznij z nim walczyć. ja sama na cellulit stosuję dokładnie taki preparat http://wsad.it/gosc/oligo-dx i mnie on najbardziej pomaga. Po kilkunastu tygodniach zauważyłam poprawę w wyglądzie skóry na udach. Jest ona bardziej jędrna i nie ma na niej widocznych oznak cellulitu.

Gość Łal
175 zl w promocji sorry ale nie stac mnie . Chcialam kupic tabletki detocell ale nie wiem jakie. Cwiczyc na orbitreku , masaz bankami, dieta i krem ale tanszy moze z serii eweline

Gość Klaudia O
Spróbuj karboksyterapii. To terapia dwutlenkiem węgla - moim zdaniem bardzo dobra dla osób nie uprawiających sportów, które chcą w szybkim czasie pozbyć się cellulitu. Mi się to udało dzięki doktor Urszuli Brumer, u której byłam na tym zabiegu. W bardzo krótkim czasie mój cellulit zniknął jak zły sen. Polecam wszystkim kobietom

Gość gość
Wystarczy przestac jesc słodycze i cukier, cellulit sam wtedy znika.

Gość gość
Cellulit to kobieca sprawa tak samo jak duże piersi. Mężczyźni rzadko mają duże piersi i rzadko mają cellulit. Dlatego cellulit powinien być ozdobą. To powód do dumy, a nie do wstydu. Jest to zapas tłuszczu na ewentualną ciążę. Mężczyźni nie potrzebują takiego zapasu, bo w ciąży nigdy nie będą. Kobieta może być i jak głód przyjdzie to z takim zapasem będzie w stanie utrzymać dziecko.

Gość gość
Hahahahaha czyli wszystkie grubaśnice to tez ochrona przed glodem.

Gość gość
Tia powód do dumy i jedzmy więcej i doprowadźmy do powstania cellulitisu! Najlepsza ozdoba. Trzeba wziąć się za siebie! Masz nadwagę? Bo zazwyczaj mamy cellulit wodny, tzn. źle nasze naczynka (bodajże limfatyczne) pracują i przez to groamdzi się w tkance woda.

Gość gość
Pewnie, że powód do dumy, bo to kobiece. Grubi mężczyźni najczęściej nie mają cellulitu, więc argument o jedzeniu jest kiepski. Jeśli chodzi o kobiety to nawet szczupłe mają większy lub mniejszy cellulit.