Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży z żonatym facetem

Polecane posty

Gość gość

jest moim sponsorem, nie wiem jak mu to powiedziec...

Gość gość
Ja tez z trojaczkami ;)

Gość gość
Ze bedzie musial wylozyc wiecej kasy na to sponsorowanie :D

Gość gość
uwazasz ze ci uwierzy ze to jego dziecko? watpie...

Gość gość
Jego, z nikim innym nie spałam, z nikim poza nim sie nie spotykam. Wiec czyje moze byc ? Nie mialam nikogo poza nim od 2 lat (tyle sie spotykamy)

Gość gość
No to Ci prawdziwy prezent tym razem podarował ! Bezcenny. Gratuluję młoda samotna mamo ! Jesteś wzorem dla wszystkich sponsorowanych.

Gość gość
pewnie zaproponuje ci skrobanke

Gość gość
Porażka. A ile masz lat?

Gość gość
Ale z Ciebie szmata. Mam nadzieję, ze Ciebie też ktoś kiedyś będzie zdradzał dla jakiej pustej niewykształconej dz..wki.

Gość gość
a skąd wiecie, ze jest niewyksztalcona durne krowy?

Gość gość
Oboje sa zapewne w jakims stopniu dorosli wiec mogli przewidziec ze moze do tego kiedys dojsc chocby przypadkiem wiec co za tym idzie ani dla jednej ani dla drugiej strony nie powinno to byc zaskoczeniem. Doroslosc...Czasem niczym nie rozni sie od dziecinstwa.

Gość gość
po co piszecie? to prowo.

Gość gość
A skad wiesz ze prowo?

Gość gość
możliwe, że to prowo, ale takie sytuacje się zdarzają.

Gość gość
Prowo dlatego, ze zadna kobieta nie przyznalaby sie w pierwszym zdaniu, ze ma sponsora.

Gość gość
Zreszta, zadaje dziwne pytanie: jak mu to powiedziec? Ja nie rozumiem. Jestem w ciazy, on jest moim sponsorem, jak mu to powiedziec. O co tu chodzi? Takie sytuacje sie pewnie zdarzaja, ale kobieta w gdyby chciala jakiejs rady, to napisalaby raczej, ze jest w ciazy z kochankiem, albo cos innego by wymyslila, a nie wypalila, ze ze sponsorem. Poza tym, ja nie rozumiem tego problemu. Jak powiedziec? Normalnie powiedziec. O co ten szum?

Gość gość
...i sponsorowane nie sa niesmiale :D

Gość gość
Nie koniecznie bo ta moze byc np niesmiala i zdecydowala sie na sponsoring z powodow finansowych a pisala ze spotyka sie tylko z nim wiec nie jest typowa suka tylko wlasnie niesmiala kobieta ktora ma problem przez co ma jeszcze mniej smialosci.

Gość gość
Przecież po to facet płaci takiej kobiecie, żeby ją posuwać i nie mieć żadnych problemów. Nawet jeśli zajdzie w ciążę, to jej problem. Prostytutka nie będzie informowała kliienta, że zrobił jej dziecko, bo facet ją wyśmieje i powie, że to ktoś inny. Ze sponsoringiem jest podobnie, to forma prostytucji.

Gość gość
Lecz w tym wypadku bedzie tez ojcem tego dziecka i bez problemu to udowodni a ze spotykala sie tylko z nim bedzie dzialalo na jej korzysc, mogla tez nie wiedziec ze ma zone, pozatym kto tu mowi o sponsoringu za seks? Moze miala byc dama do towarzystwa a ze spotykali sie dwa lata to byc moze rozwinelo sie jakies uczucie i co za tym idzie blizsze zblizenie? Jestem po stronie autorki poniewaz uwazam ze powinna w tym przypadku pomoc otrzymac. Proponuje by zrobila to telefonicznie jak najszybciej by czas zwloki nie dzialal przeciwko niej.

Gość chloera
", mogla tez nie wiedziec ze ma zone, pozatym kto tu mowi o sponsoringu za seks? Moze miala byc dama do towarzystwa a ze spotykali sie dwa lata to byc moze rozwinelo sie jakies uczucie i co za tym idzie blizsze zblizenie?" O czym ty piszesz?????????? Przeczytaj swoje slowa jeszcze raz.

Gość gość
Jesli masz rozum to wiesz o czym pisze. Nie zrozumiales uzytkowniku czego konkretnie?

Gość chloera
Niczego tu nie rozumiem. Ani jednego slowa! Tego, ze mogla nie wiedziec, ze jest zonaty. I tego, ze sponsoring moze byc nie za seks. Ani tego, ze miala byc "dama do towarzystwa" ,a potem rozwinelo sie "blizsze zblizenie". Szczegolnie sponsoring nie za seks jest dla mnie szczytem naiwnosci. Nikt taki naiwny nie jest. Az tak!

Gość gość
Chloera nie wie ze istnieje sponsoring ktory z samym seksem ma nie wiele wspolnego. A domysl poprzedniej wypowiedzi moze byc ciekawa wskazowka dla zalozycielki tematu.

Gość biznesowa
chloera mnie np sponoruje facet tylko za to bym sie z nim pokazywala na spotkaniach biznesowych nie uprawiamy seksu.

Gość chloera
" gość Chloera nie wie ze istnieje sponsoring ktory z samym seksem ma nie wiele wspolnego. " Tak. W marketingu.

Gość biznesowa
Otoz to chloera. Uwazasz ze tylko za seks? Ze faceci nie maja innych korzysci z kobiet? Albo jestes tepym burakiem albo stara zdziadziala baba, osoba ktora zyje tym o czym tylko sama wie. I wlasnie takich jak ty trzeba tepic bo jestes osoba niekreatywna.

Gość chloera
Co trzeba robic z takimi jak ja??? Pokazalas tylko kim jestes. Ciosy ponizej pasa. Nie bede ci oddawac tym samym i nie zamierzam cie okreslac. Zupelnie nie mam pojecia dlaczego tak mnie obrazilas. Sponsoring kojarzy mi sie z pojeciem z marketingu albo, bardziej potocznie - z forma prostytucji. Autorka napisala, ze jest w ciazy, wiec nie rozumiem tego oburzenia, ze uwazam za naiwnosc wmawianie komus, ze sponsoring mial byc bez seksu. A kim ty tam jestes malo mnie obchodzi i ja cie tu nie wyzywam, wiec nie wiem skad wzielas takie okreslenia mojej osoby i jescze to, ze trzeba tepic takie osoby jak ja. Powtorze tylko, ze dalas swiadectwo tylko o sobie. I o swojej "kreatywnosci". Swoja droga, zastanawiam sie, jaka to korzysz moze miec ten twoj sponsor na spotkaniu biznesowym z takiej wulgarnej i niekulturalnej kobiety?

Gość gość
durne baby wyze,co o markietingu spiewaja-napisane,ze jest w ciazy z tym sponsorem...

Gość chloera
A wiec dokladnie o to mi chodzi. Napisane, ze w ciazy, wiec jak mozna pisac, ze mial byc sponsoring bez seksu? Naiwne, jak dla mnie! Ale trzeba mnie "tepic", bo jestem "niekreatywna".