Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę mojego ojca

Polecane posty

Gość gość

Mam już dosyć jego, tego domu!!! Chce w końcu skończyć 18 lat i się z niego wyprowadzić.... Ale zostały mi jeszcze 2 lata.... Kocham moją mamę, ale ona mi w niczym nie pomaga, niby próbuje z nim rozmawiać, ale to nic nie daje!!! Ja na jej miejscu już dawno bym od niego odeszła!!! Bo jak można pozwolić, żeby ojciec bił i groził swojemu dziecku!!! W dodatku ja jestem dziewczyną.... Odkąd pamiętam zawsze reagował siłą.... Pamiętam jak raz dostałam jedynkę bodajże z matematyki to wziął kabel i tak mnie na******lał, że aż miałam rozciętą skórę z tyłu na nodze.... Bliznę mam do dzisiaj. Nigdy się mną nie interesował, nawet jak byłam mała, mama szła do pracy, a ja siedziałam sama w pokoju, bo nigdy nie miał czasu się ze mną bawić. Kiedyś nie reagowałam, bo czułam się bezsilna.... Ale przyszedł czas, że mu oddałam. Kilka razy się z nim biłam.... Nie wiem czy to normalne, że 16-latka musi mierzyć się z własnym ojcem. Gadałam z koleżankami powiedziały, żebym zgłosiła to na policje, że on mnie bije, ale na niego to nie działa. Mówi, że z nim w sądzie nie wygram. Albo on mi grozi, ja mówię do niego, że zaraz mu oddam, a on do mnie, że gówniara nie będzie mu groziła. Najgorsze jest to, że nie ma mi kto pomóc, nie mieszkam ze swoim rodzeństwem, nie mam nikogo takiego.... I jeszcze wku*wia mnie to, że mi za każdym razem robią wyrzuty.... Bo to jest tak, że ja nie jestem ich biologicznym dzieckiem. I mi zawsze robią wyrzuty, że żałują, że mają takie dziecko, że pochodzę z "bagna" i skończę tak jak moi biologiczni rodzice, cały czas wysłuch**e na swój temat, mama nigdy nie ma dla mnie czasu i jeszcze mój ojciec.... Czasami mam ochotę uciec z domu, zrobiłam to już kilka razy, ale to nie pomogło.... Poradźcie coś, bo nie wiem co mam robić.

Gość gość
swietna telenowela z tego by byla :D