Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Meble na wymiar

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie kogo polecacie z okolic Gorzowa wlkp Chciałabym szafę pod zabudowe Dziękuje

Gość gość
Bardzo ładne meble na zamówienie mi przygotowali w Meble Janas ze strony meblejanas.eu. To mi się tutaj podobało że za dużo nie trzeba było w temacie wymiarów i wyglądu tłumaczyć, zdałem się na projektantów i się nie zawiodłem, ja tylko w zasadzie rzuciłem kilka tylko sugestii jakie meble bym chciał i tyle.

Gość gość
Przed remontem kontaktowałem się w sprawie wykonania mebli z producentem Solarz w Krakowie i już na jeden dzień po remoncie miałem meble zamontowane. Dotrzymali dość wąskiego terminu po ustaleniach. Zależało mi, aby w meblach kuchennych już były niezbędne akcesoria i też się wywiązali. Żadnych zwrotów nie robiłem.

Gość gość
Za sprawą Ewodd www.ewodd.com udało mi się zaopatrzyć w fantastyczne meble na wymiar. Doskonała jakość w kompozycji z super ceną sprawiły, że koniecznie musiałem się zdecydować na ten wybór. A co najlepsze, mogłem je zaprojektować według własnej myśli - pozwolił na to konfigurator, znajdujący się na stronie.

Gość gość
W ciepłych słowach mogę napisać o obsłudze w firmie Solarz na Wielickiej. Konkretni rzeczowi, nie pobierają pieniędzy za samo zdjęcie pomiarów, potrafią doradzić, szafa którą nam zrobili do sypialni idealnie wpasowana w przestrzeń, nawet nie sądziłem że przy tak małym metrażu uda się uzyskać aż tak pojemną funkcjonalną szafę gdzie wchodzą nam wszystkie ubrania jakie mamy.

Gość Teresa

w kieleckiej fabryce mebli są teraz fajne promocje 🙂

Polecam

Gość Wika

Ooooo tak! Kielecka Fabryka Mebli ❤ Kupiłam od nich meble do sypialni i są świetne 🙂 Planuję remont w pokoju syna więc pewnie też nowego od nich znajdziemy 🙂

Gość patryk77

Ja zamawiałam meble z firmy www.indeco.bielsko.pl..poczytaliśmy opinie w sieci i wydawali się najbardziej rzetelni w okolicy. Zamawialiśmy również dla syna - brak zastrzeżeń.