Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce sie spotkac

Polecane posty

Gość gość

Witam kochane. Mój probel polega na tym , że umówilam sie z naprawde fajnym facetem, który zabiegał o mnie od dluższego czasu. Po tym spotkaniu zapewniał, że zadzwoni, ze chce sie spotkac a tu CISZA. Nie dzwoni, nie pisze, opadły mu chęci. Widzimy sie czasami , ale nic nie zagaduje o spotkaniu. J jestem od niego o 13 lat młodsza. on po 40. ja 30 lat. nie wiem dlaczego tak dziwnie sie zachowuje. Twierdzi ze nie ma nikogo, ze od 10 lat jest sam . wychodzi tylko z kolegami, córka dorosła wiec zero obowiazków. Czy może ja powinnam zaproponowac spotkanie?? Gługio mi dzwonic do niego lub nawet napisac. Może to śmieszne , ale nie chce sie z nikim umawiac , bo nie wiem czy to w porzadku bedzie , bo sama chciałam zebysmy sie spotkali. Ona jest bardzo niesmialy. Wiem ze sie bardzo krepuje przed spotkaniem, bardzo sie denerwował. w trakcie również. Nie jest przystojny, nie skreslam go tez z tego powodu ze mam lepsze auto od niego. Co robic??? Dlaczego on tak reaguje dziwnie???

Gość taniamania
czas przejrzeć na oczy-on jest gejem

Gość gość
napisz mu esa ... Tak myślałam. -zapewne odpisze...nierozumiem. ty mu odpisz...że cię nudzę. początek rozmowy już masz.

Gość gość
twierdzi , że seks czasem mial po rozwodzie, ciagle gada o drinkach i jak to fajnie z kolegami sie napic

Gość gość
Sz Pani Na ziemi żyje 8 miliardów ludzi z czego połowa to Mężczyźni. Jeśli nie chce wyjść NIC z jego inicjatywy proszę go nie zmuszać ! Jakby chciał to by zadzwonił do Pani. Proszę szukać dalej...... Nikt nie mówi żaby Pani szukała partnera Polaka.

Gość gość
wiesz 40 na karku i co nieśmiały? widocznie nie jest Tobą na tyle zainteresowany jakbyś Ty oczekiwała, szukaj innego, on z tych co nie wie co ma w życiu chcieć i co robić, szkoda twojego czasu

Gość gość
nie moge zrozumiec dlaczego on nie chce sie spotkac ze mna. Jeste naprawde fajna laska, mlodsza od niego o 13 lat!!!. Patrzyl na mnie ja na obraz i nic. potem sie rozwiało jak wiatr. nie pisze , nie zadzwoni, nie proponuje spotkania, wie gdzie o pewnym czasie4 jestem , może mnie spotkac - ale nie chce tego. Nie zmuszc go??????? Jak myślicie???????

Gość gość
daj sobie spokój, nie narzucaj się on zwyczajnie tego nie chce

Gość gość
Pewnie jest żonaty większość mężczyzn to ukrywa przed takimi spotkaniami. Dopiero z czasem się przekonujemy jak jest naprawdę i czemu tak się zachowują. Poczekaj nic na siłę.

Gość gość
mówię ci napisz mu tego esa. Facet pewnie jest przekonany że dla niego to za wysokie progi. I najzwyczajniej wstydzi

Gość gość
to ona sie staral zeby mnie poznac. czekal w sklepie , gdzie zawsze po pracy robie zakupy, zeby tylko powiedziec dzien dobry, czerwienil sie jak popatrzylam mu w oczy, opuszcza wzrok jak popatrze, jak jedzie autem zawsze potrzy w kierunku mojego domu. zawsze, a nie zadzwonił, chociaz wczesniej bardzo chciał. Czy to możliwe , że ma kogoś , ze mnie oklamał że jets sam????

Gość gość
wiecie , jak mnie to wku....wia ze on mnie tak olał, nie moge tego zniesc. jak sie przekonalam do niego , że starszy, ze brzydki, ale ma cos w sobie co lubie, a tu ZONK. Zero kontaktu, a wydawalo mi sie ze bylo fajnie na naszej randce.

Gość gość
opanuj się dziewczyno i napisz tego esa, a choć by zaraz. Jak nie odpisze. Przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz.

Gość księżna konsuela
mam podobną sytuację :/ randka wydawała mi się ok, pomimo że głównie ja mówiłam. On podziękował za spotkanie, dodał że wiedział że jestem sympatyczna. Chciał się umówić na kolejną randkę, ale ja wtedy nie mogłam. Potem nastała cisza, ja się odezwałam co z tą randką i niby umówiliśmy się na kolejną, ale między spotkaniami on milczy. Więc jak się sama nie odezwe czy to spotkanie aktualne, to pewnie wcale do skutku nie dojdzie. A facet też mało atrakcyjny, ale sympatyczny więc dałam mu szanse. Wątpie żeby to była nieśmiałość.

Gość gość
jak nie jest nieśmiały , to jaki może być powód , że sie nie hcce umówic???

Gość gość
Jak Ci tak zawrócił w głowie to sama go zaproś. Przynajmniej będziesz miała jasność