Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emememekaaaaa

Pytanie do pań mających kochanków

Polecane posty

Gość emememekaaaaa

Nakreślę moja sytuacje. Od pół roku mam romans, mój kochanek bywa u mnie średnio co drugi dzień, czasem na caly weekend zostaje. Jego żona siedzi w domu niczego się nie domyśla. Jest w ciąży, z mężem nie uprawia sexu bo ciąża zagrożona i lekarz zabronił. Poznałam go w szpitalu gdzie jestem pielegniarką bo ona leżała na patologii ciąży w pierwszym trymestrze. Zaczęło się od rozmów na korytarzu, on zagadywał. Któregoś dnia po pierwszej zmianie wychodziłam ze szpitala, on zaprosił na obiad. A że ciacho z niego niezłe,elegancki, dobrze ustawiony to zgodziłam się. W restauracji poszlam do łazienki, poprawiłam makijaż, odpiełam 2 guziki bluzki. Usiadłam przy stoliku a on bez przerwy zerkał na mój dekolt i potem delikatnie złapał mnie za kolano. Udałam speszenie i powiedzialam, ze muszę już iść. Wiedziałam że już jest mój. Kolejnego dnia, zaproszenie na kawe w bufecie a potem wyladowalismy u niego w domu, w im wielkim małżeńskim łożu. I trwa to do dziś. Jego żonka niedlugo rodzi. Chyba zakochałam sie w nim, poradzi mi któraś co zrobić by odszedl od żony? Póki co nie rozmawiałam z nim o tym ze wzgledu na jej ciążę.

Gość emememekaaaaa
Że co? Panu podziękuje

Gość emememekaaaaa
dodam tylko, że kochanek ma na imię Azor :(

Gość gość
a, toś ty suka...no na pewno

Gość gość
sama powinnaś położyć się na oddziale patologi w celu odseparowania cie od społeczeństwa

Gość gość
Mam do Ciebie pytanie... A czy on musi odchodzić od żony, nie wystarczy ci że się widujecie? czy masz ty kogoś oficjalnie?

Gość gość
ja proponuje delikwentce położenie się na oddziale psychiatrii, na pewno w szpitalu jest bo albo masz paranoje i ubzdurałaś sobie fajny film i ty w roli głównej albo jesteś chora, że coś takiego możesz zrobić drugiej kobiecie, pielęgniarka pomaga a nie dobija leżących, psychiatryk bez względu na rodzaj schorzenia polecam