Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laskanebeskaaa

Mężczyźni którzy biorą numery i nie dzwonią

Polecane posty

Gość Laskanebeskaaa

Właśnie zetknęłam się z jednym takim. Wydawał się mną zainteresowany, ochoczo zagadywał, pytał o różne rzeczy, aż wreszcie poprosił o numer. Dałam mu go, bo spodobał mi się. Tyle że minęło sześć dni i nie zadzwonił. Mówi mi tylko cześć i często spogląda w moim kierunku. Hm?

Gość Laskanebeskaaa
Na pewno nie. Przyznam, że denerwuje mnie takie zachowanie...

Gość gość
Może wziął numer po pijaku.

Gość gość
następnym razem nie odpowiadaj mu Czesć

Gość Laskanebeskaaa
Zapewniam Cię, że był trzeźwy - to było na okienku między zajęciami na uczelni. Od dłuższego czasu mi się podobał, więc też ucieszyłam się, gdy pierwszy do mnie zagadał. Teraz jednak mam wątpliwości co do jego osoby.

Gość Laskanebeskaaa
Magdalena@ - dokładnie! Zupełnie nie widzę sensu w takim zachowaniu.

Gość gość
olej prostaka i niech się wali

Gość Laskanebeskaaa
Próbuję, ale on ciągle gapi się w moją stronę. Podobam mu się czy nie podobam?

Gość gość
To zbieracz numerow, potem wyciaga 10 takich i mysli do ktorej zadzwonic

Gość gość
Poza tym juz go nie krecisz, trzeba bylo mu nie dawac, oni nie lubia latwej zdobyczy

Gość Laskanebeskaaa
Znałam go już wcześniej, ale nasze kontakty były sporadyczne. Oboje jesteśmy nieco nieśmiali. Dałam mu numer, ponieważ uznałam, że nic nie tracę, skoro to znajomy z uczelni, a nie np. facet z dyskoteki.

Gość gość
Trzeba bylo powiedziec numeru ci nie dam ale mozesz mnie zaprosic na kawe. I tak by pewnie s*******il

ja daloam nr facetowi, zaprosil mnie na kolacje, tylko raz, gapi sie, kreci zawsze gdzies obok mnie, widuje go czesto, ale nie dzwoni, nie pisze, zagaduje jak widzi i ciagale mowi ze zadzwoni i tak mam juz z nim 3 miechy. i ku...a CISZA na telefonie.

Gość gość
K***a co za meskie c**y

boi sie pewnie zadzwonic , przerazony jakis , nie wie jak babke okrecic zeby cos madrego powiedziec, boi sie ze sie spali

powiem ci jeszcze , że ten mój jest po 40 , , ja ma 30, on sie wstydzi jak małolat, czerwieni sie, a jak mi dzien dobry mówi to jakby miał sie zapasc pod ziemie ze wstydu. Ma mój nr i co i NIC. dupa nie facet, albo mu sie nie podobałam , pomyśl czy to nie jest tak przypadkiem , że myslałas tylko ze mu sie podobasz , albo ma laske i rozdarcie duszy

Gość Laskanebeskaaa
Panterka@ - on jest generalnie dość nieśmiałym człowiekiem, więc może to dlatego, ale z drugiej strony to, że dałam mu nr, powinno go jakoś zmotywować do działania. A nie tylko gapić się, kręcić w pobliżu itp.

Gość gość
widział, że łatwo poszło to gra niewarta świeczki

ja mam to samo, stary facet, a durny, łazi, kręci sie, ostatni miałam czerwone na przejsciu dla pieszych , a ten matoł sie zatrzymał i chciał mnie przepuszczac. ma mój nr i nie korzysta z niego. A jakbys go zobaczyła brzydki jak kupa. ale ma cos w sobie, czekałam na jego telefon i nic, cisza na wyswietlaczu. Wstydliwe typy chyba tak sie boją , że nie zadzwonią , boją sie ODRZUCENIA. A jak jestes ładna , odwarzna, pewna siebie to on do parteru sie sprowadza. Strach go powstrzymuje , że odmówisz i on tego nie dzwignie.

Gość Laskanebeskaaa
Chyba tak. Panowie - szanujcie trochę kobiety.

pomyślał, że możesz odmówic i go to tak zaboli, że jego psychika ucierpi zbyt mocno. Ponoć faceci lubią pisac scenariusze. Wiedzą wczesniej , że mu odmówisz jak zadzwoni, powiesz , że jestes zajęta, albo sie uczysz itd.

Gość Laskanebeskaaa
Ten "mój" też nie jest przystojny, ale niemal od początku mi się spodobał. Z racji tego, że jestem nieśmiała, czekałam na jakiś ruch z jego strony, który zrobił, ale chyba tylko po to, żebym niepotrzebnie się łudziła. :(

niektórzy faceci chcą, zeby ich kobiety zagadaly, kiedy kawa, kolacja albo spacer, czy kino. Ja tez tak zagadałam i wtedy sie sama zaprosiłam na spotkanie, miał zadzwonic i nic, a jak mnie spotkał to pyta kiedy sushi, bo miałam zadzwonic do niego kiedy mi pasuje, ja wielkie zaskoczenie bo tak sie nie umawialismy. a teraz pytal czy może zadzwonic , jak tak - jasne. a nokia w ciszy od dawna

Gość Laskanebeskaaa
Ach Ci faceci... do diabła z nimi. Kobiety dają im szansę, wierzą, że im zależy, a oni sobie z nimi tak pogrywają...

jak ci zalezy, bo np mi zaczelo w pewnym momencie jak juz sie przekonałam , to odezwij sie ty pierwsza , jak masz nr tel. napisz smsa , co z tą kawą , albo z z czyms tam.... no wiesz takie słodkie niewinne a znaczy: k...wa zapraszaj na kawe i mnie nie wkurzaj.

Gość Lexi66
Moj facet ma kolege (przystojniak) ,ktory np. w klubach szukajac miejsca siedzacego laduje zawsze kolo jakis lasek,nie zeby je podrywac (chociaz rozmowa sie oczywiscie kreci) ale wlasnie dla krzeselka :D Zawsze potem bierze numer od jednej panny, po czym po wyjsciu z klubu numer jest natychmiast wykasowany z telefonu...Na pytanie-a dlaczego tak robisz? Odpowiedz- bo dziewczynie pewnie jest milo ze wzialem od niej numer. Rece opadaja na taka logike... to tak o dawaniu numeru gosciowi.... Oczywiscie nie kazdy jest taki,na szczescie :)

Gość gość
płaczcie sobie, płaczcie...i narzekajcie i czekajcie aż wszystko samo przyjdzie :)