Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DLACZEGOon tak robi

DLACZEGO on taki robi

Polecane posty

Gość DLACZEGOon tak robi

Spotykalam sie z facetem przez dluzszy czas ,rozstawalismy pozniej znow powroty...Jeden drugiemu nie popusci ,obydwoje uparci... Az pewnego raz zdenerwowal sie to co mi powiedzial tez mnie wkurzylo... Tez sie zaparlam i cisza zadno sie nie odzywa ...cisza juz dlugi czas znacznie dluzszy niz poprzednie cisze... Mowil ze tak mnie bardzo lubi ,ze chcialby ze mna cos wiecej ,ale ja nie jestem jeszcze gotowa ,dlaczego chocby nie zadzwoni nie zapyta ,co slychac u mnie,nie chodzi mi o to zeby sie umowic z nim ,ale zeby chociaz zadzwonil zapytal jak u mnie...mowil ze takk bardzo mnie lubi ...to dlaczego teraz nawet nie zadzwoni chocby z zapytaniem czy u mnie wszystko ok ?? dlaczego ? Prosilabym o powazne odpowiedzi na temat.

Gość DLACZEGOon tak robi
ale nie chce sie spotykac z nim ,tylko chodzi mi o to zeby chociaz zadzwonil zapytal co slychac... jak tak oglaszal ze mnie bardzo lubi to dlaczego nie moze chodz zadzwonic zapytac co slychac tylko to?

Gość DLACZEGOon tak robi
zapomnial o mnie jak spotykalismy sie pare lat?

myślisz, że każdy przejmuje się wszystkimi, których znał przez parę lat? ludzie sie zmieniają, znajomi się wymieniają, życie idzie na przód na świecie nie istnieje zjawisko constans, panta rei /

Gość DLACZEGOon tak robi
wiem tez ,ze cos poczul do mnie,czul...

Gość a moze robi to specjalnie
a moze bierze cie na wytrzymalosc?

Gość gość
Facetjesli kocha,jeśli mu zależy,jesteś ważna dla niego wariuje, dzwoni,chce się spotkać, pod byle pretekstem,da się to wyczucie, no.... Jemu nie zależy, nie staraj się,bo jeśli na siłę coś wywalczył potem będziesz cierpieć, bo i tak nie zmieni się później. Nie jesteś dla niego taka ważna, facet żeby coś od laski dostać będzie wymyślił najmłodsze historię,że jest najpiękniejsza, wyjątkową, kochana, wiesz....nie wierzę tak do końca xo ci mowil

Gość DLACZEGO on tak robi
jak otykac sie z nim albo nie moglam obrazal sie ,robil fochy albo wymyslam przetozne historyjki zeby mnie tylko zobaczyc....

Gość DLACZEGO on tak robi
jak nie chcialam spotyac sie z nim badz nie moglam to obrazasz sie focha robil ...albo wymslal przerozne historyjki ze ma depresje ze bardzo by chcial mnie zobaczyc itp... a jak przyszedl do mnie to usmiech na twarzy jakby dziecko cukierka dostalo:)

Myślę, że jest po prostu NIEDOJRZAŁY! Jeśli komuś zależy na kimś, to tak łatwo nie odpuszcza. Uważam, że odezwie się do Ciebie, gdy po prostu będzie w potrzebie, i nie będzie miał z kim porozmawiać. Radzę Ci odpuścić sobie tą znajomość. Warto poświęcić czas i myśli komuś, kto na to zasługuje! Głowa do góry! ;)

Gość gość
"Jeśli komuś zależy na kimś, to tak łatwo nie odpuszcza. " Nieprawda. Jak ktoś kogoś szanuje to nie będzie się narzucał, choćby miał cierpieć katusze.

Gość DLACZEGO ON TAKI ROBI
Jeśli komuś zależy na kimś, to tak łatwo nie odpuszcza. " "Nieprawda. Jak ktoś kogoś szanuje to nie będzie się narzucał, choćby miał cierpieć katusze. " MYSLISZ ZE TO MOZLIWE? zeby cierpiec przez to sa tacy#?

Gość jak to jest naprawde
no wlasnie czy to mozliwe zeby cierpiec katusze z tego powodu???

Gość a moze on robi to specjalnie
moze on to specjalnie robi wlasnie chce cie sprawdzic kto pierwszy popusci ,teraz po tamtych rozstaniach powrotach stal sie silniejszy bardziej wytrzymaly?

Ludzie! Pomyślcie.. Jeśli bardzo by Wam zależało na kimś, nie wyobrażalibyście sobie życia bez tego kogoś, bez jego dotyku, głosu itd., nie walczylibyście o tą osobę? No kurde, ja bym robiła wszystko, co mogłabym zrobić. I to nie jest narzucanie, to jest pokazanie, że naprawdę nam zależy, i niezależnie od sytuacji zawsze będzie mogła ta druga osoba na nas liczyć i mieć w nas oparcie. Narzucanie ma wiele wyjaśnień. Moim zdaniem osoba, która się narzuca, to taka która nie daje spokoju drugiej, pomimo, że ta druga, ewidentnie nie chce być z tą osobą. A jeśli dziewczyna nam pisze, że on nie dzwoni, chociażby z zapytaniem co u niej, to widać, że ona się tym przejmuje, tak?

Gość gość
To jest możliwe. Jak sama napisałaś oboje się uparliście i żadne się nie odzywa, tak samo jak on mógłby zadzwonić i się zapytać, tak samo mogłabyś to zrobić. Jedno na drugie zrzuca, jedno i drugie czuje się winne, jedno i drugie czeka. Nie wróże wam razem świetlanej przyszłości, lepiej będzie jak o sobie zapomnicie. No chyba że chcesz coś wiedzieć, to się z nim spotkaj i porozmawiaj.