Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robic

Polecane posty

Gość gość

Mijam jadac czasem do pracy fajnego faceta, fizycznie kiepsko, ale wydaje sie byc sympatyczny. Kiedys spotkalismy sie w sklepie, jakby chcial zagadac, ale moze mi sie zdawalo. Teraz przez przypadek ogladalam fotki znajomej z wyjazdu tez tam byl, lecz ona nie znala go. Wyslalam ta fotke do jednego gostka, ktory go moze znac, po 3 dniach dzis odpisal i napisal, ze daje nr telefonu. Oczywiscie nie mam zadnych namiarow na niego poza imieniem, wiecie troche bym go obczaila co i jak, ma ok.30lat, ja tez,moze ma juz kogos, osmiesze sie, moze z tym jego kumplem zagadac zeby cos o nim napisal. Kurde jakby kumpela miala taki problem, zalatwilabym jej spotkanie i w ogole, a ja taka d... wolowa... Nie wiem co robic smutas.gif

Gość the best answer
Atakuj, gdybając nic nie zyskasz.

Gość gość
no wlasnie mam tak niskie poczucie wlasnej wartosci, a jak mowia zupelnie nieralne wyobrazenia :( kurde nie wiem czy z tym kumplem zagadac zeby cos napisal, ale na pewno mu powie. On tez taki raczej skryty, niesmialy z tego co widze :o Ja to juz w ogole c***a :(

Gość the best answer
tak o sobie nie pisz :) Więcej wiary w siebie. Skoro sama się wstydzisz to niech kumpel wyczai teren.

Gość gość
wlasnie ja nie mam zadnych zajomych, a ten do ktorego pisalam tez go nie znam, tylko z widzenia, po prostu wiem, ze mogl z nim pracowac i nie mylilam sie, a on sie znim skontaktowal i ten kazal napisac nr... no, ale wiecie-ja nic nie wiem, a jak wysle smsa zadzwoni moze, oczywiscie ja nie odbiore :O