Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska123456

jak sie pozbyc zlych mysli

Polecane posty

Gość miska123456

Mój problem polega na tym, że chyba mam urojoną ciążę, nie współżyje od trzech miesięcy, od tamtej pory miałam trzy okresy no i robiłam testy ciążowe, każdy test wykluczył ciążę.Mimo to wciąż myślę ,że jestem w ciąży, jak tylko wyczytam jakiś objaw zaraz przypisuje go do siebie .zauważyłam większy brzuch i dziwne piersi.. co mam robić?

Gość miska123456
odpisze ktoś?

Gość miska123456
boje się ze to nie pomoże.. ja chyba się wykończę niedługo

to idź do odpowiedniego lekarza i on ci pomoże ja nigdy nie miałem problemów z urojeniami, czasami mnie coś dręczyło ale jak się upewniłem to mi przechodziło

Gość gość
połóż sobie testy ciążowe na widoku wraz z opisówką, na której jest napisane - jedna kreska brak ciąży, czytaj to co chwilę, patrz na to i wmawiaj sobie "przecież widzisz kobieto, że nie jesteś w ciązy"

Gość miska123456
ale gdybyś była w mojej sytuacji okresy testy uwierzyłabyś że tej ciąży nie ma?

skoro nie wychodzi na teście to jej nie ma a jak to cie nie utwierdza w przekonaniu to sobie zrób badania jakieś u lekarza przecież to można wykryć z krwi

Gość miska123456
zrobiłam 13 testów ciążowych, chyba nie mogły się pomylić ostatni 7 tygodni po stosunku

Gość gość
to ,to się nazywa urojona ciąża ? to ja chyba mam to samo ,

Gość miska123456
bo chyba 13 testów nie mogło się pomylić?

Gość gość
tyle ja zrobiłam dwa testy wyszły negatywnie niby odetchnęłam ,ale tak nie do końca w to wierze że tak jest .. bym poszła do lekarza ,ale znów się wstydzę i tylko się zamartwiam

Gość miska123456
a okres masz?

Gość gość
no ja mam nadzieje ze dwa nie mogły to i tym bardziej 13 . A jakie u siebie jeszcze odczuwasz objawy ?

Gość gość
Musisz zapalić skreta , zjeść szczura popic moczem i stanoc pod latarnią wtedy zle myli mina

Gość miska123456
wydaje mi się że mam większy brzuch i trochę boli mnie przy dotyku lewa pierś ale mam 3 dzień okresu to może przez to nie wiem, a Ty?

Gość gość
mam ,choć też taki nie wiem mniejszy jakby był , już sama nie wiem czy to przez to że sobie tak nawkrecałam do głowy i teraz się doszukuje różnych objawów i tylko sobie przypisuję

Gość miska123456
a okres masz?

Gość gość
no właśnie też mam troche większy brzuch ,ale i piersi mam jakieś pełniejsze ,ale z drugiej strony może dla tego że troszkę przytyłam i może to nic się nie ma ciąża ,czasem wieczorem mam zawroty głowy a jak pomyśle że może jestem w ciąży to aż mdłości dostaje.. myśle zrobić jeszcze jeden test,ale się boje troche

Gość gość
ale jak tak pomyśle na zdrowy rozum to chyba to nie możliwe bym była w ciąży _ testy negatywne ,okres mam ,a dalej sobie wkrecam ze moze jestem :/ a ostatnio sex uprawiałam w połowie czerwca,może jeszcze dlatego tak sobie wkrecam bo to był stosunek przerywany bez gumki..

Gość miska123456
ja w lipcu tez się wkręcam boże masakra jakaś