Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiaa20

koniec

Polecane posty

Gość Asiaa20

Czesc. Niedawno zerwalam z chlopakiem, wszystko bylo wazniejsze ode mnie, nigdy nie mial dla mnie czasu itp. Gdy to zrobilam on powiedzial mi, ze to moja decyzja i ja szanuje. Co sadzicie o takiej odpowiedzi? Czy wgl mu na mnie zalezalo, czy jednak takie slowa swiadcza o tym, ze bylam/jestem mu obojetna. Myslalam, ze jego reakcja bedzie nieco inna. Nie mam na mysli tego, aby mnie prosil zebym z nim nie zrywala czy cos podobnego. Myslalam chociaz ze bedzie chcial to wytlumaczyc, a on nic. Tylko taka reakcja. Bylismy razem ponad rok. Co o tym sadzicie?

Gość Asiaa20
eh chyba jednak nikt

Gość gość
też jeszcze niedawno powiedziałam że uszanuję jego decyzję aby się nie spotykać mam silną wolę nadal rzadko się spotykamy tylko te iskry ;)

Gość są 2 mozliwości
pierwsza - ma Cię gdzieś i jebnął tekst o szacunku, bo jest bezczelny; druga - bardzo Cię szanuje i ta decyzja nim zdruzgotała, facet zachował twarz. jeśli druga jest prawdziwa - nic nie mogło być ważniejsze od Ciebie ;)

Asiu zostaw go i się nie proś ja kocham swoją dziewczynę bardzo i po każdej naszej kłótni jestem u niej z czekoladkami i gadamy it kiedyś ona chciała ze mną zerwać ale nie odpuściłem o 6 rano byłem już pod jej drzwiami... do czego zmierzam to że on miał inne zajęcia to jest zrozumiałe ale w każdych zajęciach można znaleźć chwilkę by zadzwonić do swojej ukochanej... czy ja mam lekcje czy mam spotkanie czy co zawsze odbiorę jak nie mam czasu powiem że zaraz zadzwonię a jeżeli u cb było tak że on wogóle się nie odzywał i tylko się zajmował innymi rzeczami to masz parę różnych opcji 1.to taka że on mógł mieć inną i czekał tylko na to aż zerwiesz 2.jest gejem i r***a się w d**e 3 jest idiotą skończonym i nie wie co właśnie stracił naprawdę bo jest wszystko ok z twojej strony z tego co piszesz to ci zależało ale jemu nie i kopnij go w d**ę zapomnij o nim i uwierz mi że napewno znajdziesz sobie kogoś kto cię będzie naprawdę kochał :)