Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona malzonka

moj maz jest w ciazy

Polecane posty

ale to efekt zdrady:Oprosze o posty pan,ktore przezyly to samo

Gość wrozka Melissa
kochana,znam to😭mam 3 dzieci ale tylko 1 jest moje

Gość gość
Buhahahahaa :-D ale temat pieerrddolnneelaś :-D

Gość moj maz tez sie
sk****il:(w dodatku blizniaki:(robilam test na macierzynstwo ale wyszedl negatywnie

Gość gość
Ja tez jestem zalamana,mój mąż dziwnie spuchl w pasie,brzuch sie zaokraglil,twierdzi ze to wzdęcia a ja sie boje ze chce mnie wrobić w dziecko, i okaze sie ze jest w ciąży,a mówil ze bierze pigulki, boshee, jedyny plus ze ma wystające sutki wiec dziecko zalapie ssanie bo ja mam plaskie i stoja tylko jak mi zimno.

Gość gość
Poobserwuje go jeszcze,ostatnio zarl ogórki,popil mlekiem i pól nocy stekal ze go brzuch boli,a ja myślę ze to ciaza,kupie testy,niech wyciągnie fiutka i nasika przy mnie na niego, oby byla jedna kreskabo nie jestem gotowa zostać matka

obawiam sie,ze na rozwod koscielny nie ma co liczyc.maz pewnie zglosi to jako g***t,to mi w zdrade nie uwierza:O

Gość gość
Hmm.to nie ciekawie, nie zapomnij wyrzec sie dziecka w ciągu 6 miesięcy od urodzenia,a najlepiej jakbys sie rozwiodla przed, bo będziesz alimenty placic

Gość gość
ja jestem owowcem takiego nieszczescia, cale zycie mieszkalam z tatusiem i on mowil ze mamusia go zbrzuchacila i uciekla. a sie okazalo ze moja mamusia jest tak naprawde stara pani pelagia co pracuje na bazarze i ona go'zg****ila! i zona sie z nim rozwiodla bo nie chcial mnie usunav! kpcham go za to mimo ze zyjemy biednie!!!!!

Gość gość
ja sie rozwiodlam jak maz zafasolkowal.bylam rok na budowie w UKEJU i wracam a tu trojaczki

Gość gość
Dlaczego jak facet zajdzie w ciążę to może rodzic tylko przez cesarkę?To jest właśnie ta dyskryminacja mężczyzn.

Gość gość
Ale co ty mój chce rodzic naturalnie.będzie przeciskal syna przez penisa, potem go zszyja,