Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

objawy zanikaja

Polecane posty

Gość gość

10 tydzien i 3 dzien objawy ciazowe znikaja prawie ze wgl ich nie mam czy to normalne? wczesniej rzez 1.5 miesiaca cierpialamz powodu codziennych objawow ciazowych nic mi nie pomagalo teraz panikuje

Gość gość
no cóż nie każdy ma objawy ,ja w pierwszej ciąży nie miałam wcale ,w drugiej do 10 tc zero a właśnie w 10 tc się dowiedziałam że jestem w ciązy i wówczas miałam mdłości codziennie o 19 wieczorem cały dzień ok a wieczorem zero siły i było mi niedobrze ,trwało to 2 tyg po czym przeszło jak ręką odjął ,ale znam też smutne zakończenia wraz z zakończeniem mdłości ,moja koleżanka wymiotowała codziennie i praktycznie przez pół dnia ,albo miała mega mdłości i pewnego dnia nic super samopoczucie w nocy dostała krwotok ,pojechała do szpitala a płód był martwy było to ok 12 tc .Ale ty sie się martw niepotrzebnie .

Gość gość
U mnie też tak było. Najpierw delikatne mdłości i ból piersi ale jak miałam iść do lekarza potwierdzić ciążę to oczywiście tego dnia wszystkie dolegliwości minęły jak ręką odjął ;) Ale do gina i tak poszłam i potwierdziłam ciążę. Jeżeli się martwisz zrób betę i po dwóch dniach ją powtórz. Ciesz się, że nie masz dolegliwości, bo na pewno nie chciałabyś spędzać całego dnia obejmując muszlę klozetową ;)

ja wymioty mialam przez miesiac codziennie rano a pozniej przez tydzien i wieczorem teraz leze w szpitalu bo sie odwodnilam,piersi bola ciagle ale wymioty narazie ustaly zaczal sie3miesiac wiec powinnoo powoli sie normowac

Gość gość
u mnie na tym etapie objawy troche się zmniejszyły jednak nie zanikły całkiem, teraz jest 14 tydzień i jeszcze mnie rano nudzi