Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam jej serdecznie dość

no to juz przesada

Polecane posty

odwieczny problem teściową spotkał niestety i mnie, moja "kochana" tesciowa mieszka teraz u nas w domu bo jej mieszkanie zostalo zalane przez sasiadow podejrzewam ze i tam mieli jej dość! co za jakas wstrętna baba , wczoraj gdy gotowalam obiad wsadzala mi lapy bo twierdziła ze jej syn nie lubi tego co ja gotuje no przeciez jestesmy małżeństwem 4 lata zdążyłam zauważyć co lubi a czego nie. Wczoraj wieczorem zaczela gadac ze moze najwyzszy czas myslec o dzieciach tylko jak mamy o nich myslec skoro dzisiaj o 5 wpakowała nam sie do sypialni z pytaniem czy moj maz nie zaspał do pracy po usłyszeniu odpowiedzi ze nie siadla na fotelu i podobniez zle sie poczula no szlag mnie trafi z ta baba

no ja wiem ze to przejściowe ale nie spie od 5 , maz właśnie pojechał do pracy a ta sie tlucze i zaczela sprzątać w pokoju odkurza itd. nigdy nie mialam z nia styczności na dłużej i nie wiedzialam ze jest taka upierdliwa, teść zostawil ja 4 lata temu zaraz po naszym ślubie dziwilam sie na co on odpowiadał " jeszcze zrozumiesz kochana o co mi chodzi "

Gość gość
po tym co napisalas wydaje mi sie że ona czuje sie zwyczajnie samotna, cale życie miala męża i syna byc moze jeszcze jakies dzieci chyba ze twoj mąż jest jedynakiem a teraz kazde poszlo w swoją stronę a mąż ją zostawił zostala sama i chyba chce zwrócić na siebie uwage

Gdyby w temacie było coś, że to o teściowej to bym tu nawet nie wchodziła. Nie chce mi się tego czytać.

sa inne sposoby zeby czuc sie docenianym , nie musi przychodzić do nas o 5 rano wystarczyłoby gdyby przyszła pogadać ze mna jak wstane , gdyby pomogła mi przy obiedzie a nie rywalizowala ale nie wiem jak jej to powiedziec jest strasznie upierdliwa

Gość gość
to prowo:D:D:D nie ma aż takich głupich kobiet