Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michalincia94

dziewczyny mam problem z włosami

Polecane posty

Gość Michalincia94

więc tak: zawsze miałam ciemne włosy, farbowalam je na ciemny brąz, lub na czarno. zawsze były dosyć długie ale na wiosnę obielam je bo były już zniszczone. wyglądałam bardzo ładnie, miałam włosy obcięte na prosto do ramion. ale żeby dobrze wygladac musiałam je prostować, bo z natury nie mam włosów ani prostych ani kręconych tylko takie nie wiadomo co ;) teraz mam takie za lopatki, dwa tygodnie temu rozjaśnialam je u fryzjerki na górze są nawet ładne ale na dole to taki rudy blond... trochę dziwnie sie czuję bo nigdy nie mialam jasnych włosów. w grudniu planuję coś z nimi zrobić, i chyba przefarbuję sie na jasny brąz ale myslicie że mogę teraz zrobic to sama bez pomocy fryzjera? poza tym chciałabym je chyba znowu ściać do ramion bo bardzo mi się tak podoba ale znowu będę musiała je codziennie prostować, może nacie jakies sposoby na idealnie proste wlosy bez prostowania?

Gość Michalincia94
przepraszam że sie tak rozpisałam .. ;)

Gość Michalincia94
tzn. te moje rudawe włosy nie są zniszczone.. ;) i nie chcę rozjaśniać drugi raz tylko przyciemnić do jasnego brązu. ale to drógorzędna sprawa bo bardziej zastanawiam się nad ścięciem.. zawsze chciałam mieć długie wlosy, pilam drozdże skrzyp itp.. jak na wiosnę ścielam to podobaly mi się bardzo ale nadal chciałam długie. teraz mam takie posrednie, ani długie anki krótkie.. i nie wiem co mam robić ;p

Gość Michalincia94
drugorzędna*

Gość Michalincia94
Gość Michalincia94
właśnie chyba ja sama nie wiem czego chcę.. ;/ ;p

Gość gość
aha to dziękuje za informacje. bo ja się na tym nie znam ;/ a ile ta pigmentacja kosztuje?