Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ręce mi opadly

2 miesięczne dziecko na meczu

Polecane posty

Gość ręce mi opadly
A niech chodzi na mecze. Tylko żeby nie chodziła z moim wnukiem. On jest za mały.

Gość gość
Wydaje mi się ze to nie miejsce dla takiego malucha, powinno czuc sie bezpiecznie a watpie by tak bylo w tłumie rozwszeszczanych,rozspiewanych kibiców, chce go wspierać to fajnie,ale maluszka powinna zostawic pod opieką babc,

Gość ręce mi opadly
No właśnie nie będzie się czuł bezpieczny. Rozumiem syna, że chce aby mały mmiał kontakt z piłką od malego, ale on nie rozumie, że maluch musi czuc się bezpoeczny. On nie zejdzie z boiska jeśli będzie potrzeba. W tamtym roku syn dostał puchar i staliśmy my z mężem i ona koło nas. Na pytanie komu zawdzięcza suksces powiedzial, że jej. Serce mnie straszne bolało. A jak juz przyszedł do.nas to.najpier ją usciskal. A jak ona byla ubrana na tym meczu-czarne wysokie szpilki, spodnie takie bardzo dopasowane, i bluzka w.barwie klubu.

Gość ręce mi opadly
Nie, podoba mi się jak ona chodzi ubrana. idzie z moim wnukiem.na spacer, a ubiera szpilki, sukienki, spodnie dopasowane. Tak nie wyglada żona piłkarza!

Gość gość
Oj ale tu mowa o wnuku a nie o tym jak byla ubrana,wiec sie nie zapedzaj,to ze uwazam ze to nie miejsce dla wnuka w tym wieku to nie znaczy ze popre najezdzanie na ta kobiete, powinnaś sie cieszyc ze twój syn jest szczesliwy! Ewidentnie jestes zazdrosna, przemyśl sobie to,skup sie na jakims hobby,

Gość gość
Kobieto to nie jest twoja sprawa jak sie ubiera na spacer,nie kazda matka zaklada po porodzie rozciągnięty dres, to ona biega w tych szpilkach z wózkiem,i jeśli będzie pluć jadem to w końcu stracisz syna,to jest jego wybranka a ty ewidentnie jej nie akceptujesz. Co do wnuka to nadal uwazam ze to nie miejsce dla niego.

Gość ręce mi opadly
Szczęśliwy to byłoby z kobieta, która była by odpowiedzialna. Ona za 2 miesiące chce wrócić do pracy! I zatrudnić nianie ! Jest nie odpowiedzialna.

Gość gość
Jakby nie chciala wrocic to pidalabys ze darmozjad i utrzymania,zawsze cos nie będzie ci pasować,ten typ tak ma, dobrze ze syn ja uwielbia

Gość ręce mi opadly
Na mecz i na spaecer powinna ubrac.się na sportowo.

Gość ręce mi opadly
Właśnie nie wiem jak syn może ją uwielbiać.

Gość ręce mi opadly
Ani to odpowiedzialne, ani nie wiadomo jak.cudowna

Gość gość
Zajmij sie sobą bo ci zylka w tylku peknie

Gość gość
Ale to jej ma być wygodnie na tym spacerze jeśli lubi chodzić w szpilkach to niech chodzi! Zaczęłaś o wnuku a teraz najeżdżasz na nią bo niby źle się ubiera szczęście, że ona ma sie podobać tylko i wyłącznie twojemu synowi! A nie tobie! Też mam taką teściową jak ubiorę się seksownie to mąż jest zachwycony a teściowa dziwnie na mnie patrzy. A z tego co opisujesz to ona nie ubiera się jak jakaś tania... tylko chce wyglądać dobrze i podobać się mężowi i sobie! Dobrze, że po ciąży ma taką figurę, że fajnie wygląda a Ty jej najnormalniej zazdrościsz. Zła jesteś, że twój syn skupia się na niej a nie na tobie wstydź się.

Gość ręce mi opadly
Dla mnie to właśnie wygląda tania.... Ona powinna byc odpowiedzialna. Dziwi mnie że mój syn nic z tym nie zrobi. Bo bym tego tak nie zostawiła. A to, że jest szczuplejsza niż przed ciążą to nie znaczy że jest cudowna.

Gość gość
Ale nie podoba Ci się bo co? Bo ma obcisłe spodnie? To co po porodzie to już tylko worek pokutny? Oj twój syn jeszcze się zorientuje jaką ma toksyczną matkę.

Gość ręce mi opadly
Ubiera się źle. Ona ma sobą coś reprezentować. Ona jest mamą i musi ubierać się odpowiedzialna.

Gość ręce mi opadly
Nie podoba mi się ona i jej styl

Gość chlop z lasu
Musisz napisac do pana" Rudego Donalda" lub kogos z jego swity. Oni najlepiej znaja sie na kibicach, sorry kibolach i na tej strasznej atmosferze na stadionach. Dowiec tez sie czy nie bedziena stadionoe zadnych meksykanskich marynarzy bo wtedy zadyma pewna

Gość gość
w ciąży też mi gadali nie chodź na basen bo się poślizgniesz i upadniesz, ani razu nie upadłam za to lepiej się czułam i funkcjonowałam w ciąży, takie gadanie, pisanie czarnych scenariuszy jest bezsensu, wiesz że najwięcej wypadków z udziałem dzieci odbywa się w domu?

Gość gość
Tak sie nie ubiera zona pilkarza? To popatrz a WAGS to ci oko zbieleje stara wiesniaro. Nie lubisz swojej synowej bo ci syneczka zabrala. Odwal sie od nich i zajmij sie swoim zyciem. Kup sobie kota, siadz w bujanym fotelu i dziergaja a drutach...

Gość ręce mi opadly
Ja chce dla mojego wnuka jak najlepiej. A jak mu coś się stanie?

Gość ręce mi opadly
Ona powinna reprezentowac coś sobą a jak narezie pokazuje sie jako tania d****a.

Gość ręce mi opadly
najlepiej jakby się z nią rozwiódł i ja bym się opiekowała wnukiem, mam tyle wolnego czasu a ona woli czas poświęcać sobie niż dzieciom!

Gość ręce mi opadly
nie wiem jak mój syn może być zakochany w takiej pustej kobiecie i jeszcze mnie odtrącać

Gość ręce mi opadly
Wyżej podszyw

Gość ręce mi opadly
ja bym się lepiej zajęła wnukiem, a ta zołza mnie odtrąca i jeszcze mojego syna przekabaca

Gość ręce mi opadly
ja chcę dla mojego wnuka jak najlepiej tak samo jak dla syna nie rozumiecie? potem będą płakać że ich nie ostrzegałam!

Gość ręce mi opadly
I co podszywie znudzilo ci sie