Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem prawiczków

Polecane posty

Gość gość

Co jakiś czas słyszy się o 25-30letnich facetach, którzy nigdy nie mieli dziewczyny, nigdy nie uprawiali seksu. Ostatnio dowiedziałem się, że kolega z pracy ( ma 29 lat) jest w takiej sytuacji. Zastanawia mnie skąd bierze się ten ich problem: z braku osobowości? charakteru? Ok, są osoby nieśmiałe itd, ale zwykle jakoś potrafią się przełamać i nawet stworzyć udany związek. Sam nie jestem jakimś ogierem, ale od 3 lat jestem w udanym związku i nie wyobrażam sobie, żeby w wieku powiedzmy 30 lat nie wiedzieć co to seks. Jak myślicie jaka jest przyczyna tego stanu rzeczy?

Gość gość
zapraszam do wymiany spostrzeżeń...

Gość gość
Mi sie wydaje, ze prawiczkami sa introwertycy. Niesmiali, zamknieci w sobie. Kazda porazke biora bardzo do siebie i doluja sie z tego powodu

Gość gość
Czy to murowani kandydaci na pantoflarzy ?

Gość gość
Mam kolegę, który ma 33 lata i też jest prawiczkiem, ale to wynika z tego, że jest traktowany przez matkę jak dziecko. Przykład: dzwoni do niego, żeby przychodził się kąpać bo woda jest ciepła... To nie jest mężczyzna, nie potrafi odciąć się od rodziny i postawić na swoim, wiecznie jest inwigilowany przez matkę, nawet nigdy nie miała dziewczyny. Myślę, że jakby przyprowadził do domu kobietę, to mamuśka padłaby na zawał z przerażenia, że jakaś baba chce mu odebrać syna.

Wczoraj rozmawiałem z koleżanką, doszliśmy do wniosku że jestem wtórnym prawiczkiem, mam 30 lat :P Czy też się zaliczam do tej grupy ? :D

Popytajcie jukena w tej materii,nasadzono go na przyszłą żone majac 27 lat i teraz wielkiego macho zgrywa:D