Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyższa Szkoła Gospodarki Euroregionalnej im Alcide De Gasperi co myślicie

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim! Zastanawiam się nad wyborem szkoły wyższej. Bardzo chciałabym się wybrać na ochronę środowiska . Zauważyłam, że Wyższa Szkoła Gospodarki Euroregionalnej im. Alcide De Gasperi ma bardzo atrakcyjną ofertę nauczania. Tutaj macie link: http://www.study4u.eu/Uczelnie/Polska/Jozefow/Wyzsza_Szkola_Gospodarki_Euroregionalnej_im_Alcide_De_Gasperi.html Każda opinia będzie super przydatna!

Gość gość
Skończyłam u nich naukę www.wsge.edu.pl, ale rok temu, bardzo polecam, jest naprawdę świetna:) Teraz mają jeszcze więcej kierunków, ogólnie przyjemna atmosfera i fajne warunki nauki.

Gość gość
Również polecam www.wsge.edu.pl dla mnie to zawsze będzie najlepsza szkoła, spędziłam tam najlepsze lata mojego życia i gdybym tylko mogła z cała pewnością bym tam wróciła :)

Gość gość
Jeśli dla kogoś pieniądze nie są kluczowym wyznacznikiem to lepiej postawić na niepubliczną uczelnię gdzie wykładowcami i tak są profesorowie z prestiżowych uniwersytetów. Kończę właśnie 3 rok licencjackich na WSGE w Józefowie, która w ostatnim rankingu znalezła się w TOP 25 najlepszych uczelni więc muszą trzymać poziom.

Gość gość
Myślałam że tylko w większych miastach mamy studentów z zagranicy, a tu na WSGE też jest ich sporo. Mamy przez to dużo zajęć w języku angielskim więc to nie problem dla obcokrajowców. No i samo życie jest dużo tańsze w takim mniejszym Józefowie.

Gość gość
Rok temu stałam przed tym samym dylematem i ostatecznie zdecydowałam się na pedagogikę i socjologię, którą mają w ofercie studiów, czyli dokładnie to co mnie interesuje. Do tego niektóre wykłady mamy po angielsku ze względu na sporą liczbę zagranicznych.

Gość gość
Jestem zadowolona z oferty niepublicznej WSGE w Józefowie, szczególnie przez fakt że jest dużo studentów z zagranicy co naprawdę dobrze sprzyja mojemu rozwojowi. Oprócz wiedzy teoretycznej nabywam też tak zwane umiejętności z zakresu komunikacji społecznej :)

Gość gość
Dużo stażów w trakcie studiów na WSGE sprawiło że po odebraniu dyplomu nie musiałam się prosić o pracę bo zdążyłam już poznać wystarczająco dużo ludzi żeby sobie coś załatwić :)

Gość gość
Międzynarodowe towarzystwo to aspekt, który najlepiej wpłynął na mój rozwój na WSGE. Podszkoliłam swój angielski, ale też nauczyłam się pracować w międzykulturowym wymiarze co teraz przydaje mi się w pracy.

Gość karolinapiekarska

Solidna uczelnia. Jestem zadowolona z poziomu i towarzystwa. Polecam