Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huherko

czy szczupłe dziewczyny wolą

Polecane posty

Gość huherko

szczupłych facetów czy raczej takich typu bears ?

Gość gość
gorszy kościotrup niż grubas

Gość gość
Patyków nikt nie lubi, zwłaszcza patyków w rurkach:) Facet musi być facetem, ale tutaj raczej chodzi o ciało wysportowane, a nie obrośniete tłuszczem.

Gość gość
no ja też jednak wolę troszkę grubszego (oczywiście w granicach rozsądku) niż kościotrupa. W końcu facet musi mieć trochę siły żeby przynajmniej zakupy wnosić. do domu.

Gość gość
ja lubię się przytulać, a żeby się przytulać, trzeba mieć do czego:)

Gość huherko
a wolelibyście takiego 67kg i 180 cm wzrostu czy takiego 180cm wzrostu i 100kg, ale nie jakiegoś wysportowanego tylko z brzuchem piwnym ?

Gość huherko
a możesz napisać dlaczego ? dziekuje :)

Gość gość
Jak masz 180 wzrostu to nie masz się czym przejmować. Postataj się trochę przytyć. Najgorzej jak facet jest mały, szczupły, ma wąską klatę, małe ręce. Ktoś taki nie może się podobać.

Gość gość
Moj maz ma 182 cm i wazy jakies 85 kg i wyglada super, wiec ja nie chcialabym ani chudszego ani grubszego :)

Gość huherko
chciałbym przytyć ale niestety nie udaje mi sie to do wagi 85kg napewno nie dojde mój max to 71kg.

Gość huherko
mam 28 lat, mam straszny kompleks z tego powodu tzn. z mojej wagi :/

Gość gość
pytalam, bo niektorzy z wiekiem nabieraja masy i bardziej meskiej figury. A probowales cwiczyc? Chociaz moim zdaniem to nie jest powod do kompleksow, wiekszosc ludzi walczy teraz z nadwaga :)

Gość huherko
ćwiczyłem, ale nie za dużo to dawało, przy wadze 71 kg zaczął mi sie robić brzuch taki wystający miałem też częste kłucia w sercu po ćwiczeniach więc teraz ćwiczę ale mało.

Gość huherko
czyli u 90% dziewczyn nie mam szans ?

Gość gość
nie cos ty, to nie do konca tak dziala. Ja mysle, ze sama waga, to za malo danych zeby okreslic czyjas atrakcyjnosc. Moj maz np teoretycznie woli wysokie dziewczyny a ja mam 164, ja wole brunetow, a jestem z blondynem, trzeba miec poprostu to cos :)

Gość gość
na pociszenie napisze Ci jeszcze ze moj szwagier ma taki sam problem, tzn nikt oprocz niego nie widzi tego problemu, ale on sie upiera ze jest za chudy... ale za to jego tata jest po 60 i do dzis ma figury mlodego faceta, zero brzucha, a wiekszosc facetow w jego wieku, wyglada juz fatalnie, jakby byli w zaawansowanej ciazy :) wiec najlepiej zaakceptuj swoja figure i ciesz sie ze nigdy nie bedziesz mial wielkiego brzucha :)

To przytyj do tych 71 i pływaj - będziesz szczupły, ale z dobrą sylwetką. Dbaj o siebie i wszystko będzie dobrze. Nie jesteś "huherkiem". Jakbyś miał 165 i ważył 55, to byś miał powód do zmartwienia.

Gość huherko
ok dzięki za pocieszenie :) będę sie starał troszke przytyć powiem wam, że jak byłem mały dziadzio zawsze mówił żebym jadł bo mnie witr porwie :P