Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milena28

odbierałyście kiedyś przesłkę od kuriera w bardzo skąpym stroju

Polecane posty

Gość gość
Jasne, nawet dałam mu się zerżnąć w dupala coby z tego dzieci nie było Ale się chłopak spieszył więc nie doszłam, tylko on trysnął mi na cycki.

Gość milena28
do mnie jeszcze nikt nic nie podesłał kurierem więc nie miałam okazji, ale często w skąpym stroju pokazuję się listonoszowi, chyba jest impotentem bo nigdy nie zrobiło to na nim większego wrażenia:(

Gość gość
Milena skad jestes może znajdzie sie dla ciebie jakaś paczuszka:-)

Gość milena28
tylko pytam czy wam się zdarza

Gość michał zdychał
Ja pracowałem kiedys jako listonosz. Miałem ze 23 lata. Pukam do drzwi , nikt nie otwiera. Z za drzwi słychać : CHWILECZKĘ. Patrzę na zegarek - 9 rano. Lato, pewnie ktos jeszcze śpi. Minęły ze 2 minuty , otwiera zaspana na oko 19tka. Na sobie tylko jakąś lichą koszuleczkę do pępka, a na tyłeczku stringi z paskiem szerokości może 0,5 cm. MA-SA-KRA !!! Spuściłem łeb, podałem polecony i kartę do podpisania a ona oparła się o stolik w przedpokoju, tyłeczkiem w moją stronę i pisze. UMARŁEM !!!!!!!!! Po chwili tylko : Dziękuję panu, do widzenia. Tyle :( :(

Gość gość
Milena a można liczyc na cos więcej niż tylko na to że zobacze cie w skąpym stroju?

Gość gość
listonosze to zboki chodzą z torbą na wierzchu :classic_cool:

Gość gość
Milena nie bała byś sie tak pokazać? Kurier podaje ci długopis i prosi o podpis, opss upadł i wtoczył sie pod szafkę, długo nie myśląc klękasz na kolanka i sięgasz ręką po długopis, podnosząc się zauważasz zwisającego kutasa z rozporka, .............. xxx28@interia.eu

Gość gość
Kiedyś pracowałem jako kurier. Woziłem różne rzeczy. Pewnego razu otwieram samochód z pakunkami i widzę że jakieś pudełko się porozklejało i otworzyło. Ja patrzę a w środku dmuchana lala, obok leżała w zestawie pompka. Podjechałem do pobliskiego lasku, zamknąłem się w samochodzie, nadmuchałem lalę i ją ostro zerżnąłem we wszystkie otworki. Na końcu spuściłem się na nią, spuściłem z niej powietrze, obkleiłem w opakowaniu i dostarczyłem jakiemuś niewyżytemu zbokowi.

Gość gość
a listonoszki? :P ja jestem listonoszka, kiedys otwarl mi chlopak, który wyszedł spod prysznica, trzymal tylko reka recznik przewiniety w pasie, a cialko mial fajne :P ja sama otwieram jak mam urlop listonoszowi czy kurierowi w szlafroku, ale owijam sie nim szczelnie :P

Gość gość
Masturbowałem się, kiedy zadzwoniła listonoszka do drzwi. Już prawie dochodziłem ale ledwo wciągnąłem slipki na sterczącego penisa i otworzyłem drzwi. Pani popatrzyła się na mnie. Pchnęła mnie do środka, klęknęła przede mną i zdarła slipy. Wzięła pałe do ust i ciągnęła ile sił. Spuściłem się jej do gardła, a ona nadal ssała i łykała. Kiedy już wszystko wyssała, wręczyła mi przesyłkę i jakby nigdy nic poszła sobie. Liczę że jeszcze nieraz do mnie zajrzy.

Gość gość
kurierowi nie ale kiedyś dla zakładu odebrałam pizze nago,ale przywiozła ją też dziewczyna.

Gość gość
listonosz przyniósł polecony nie zauważyłam jak przyszedł a opalałam się tylko w majtkach w ogrodzie do diś się czerwienię na jego widok