Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patryk29wak

Fajna dziewczyna się we mnie zkochała niestety jest troche gruba

Polecane posty

Gość patryk29wak

Dla mnie to problem.Nie ukrywam że bardzo dobrze się nam rozmawia ma miły ciepły głosik i jest strasznie opiekuńcza a do tego inteligentna i można porozmawiać na każdy temat.Niestety jest lekko otyła i to nie przez cukrzyce tylko dlatego że niezdrowo się odżywia i ogólnie mało się rusza.Ja akurat mam na tym punkcie bzika jestem sportowcem wakacje spędzam na żaglach i na wspinaczce do tego staram się spożywać wartościowe posiłki. Co z tym fantem zrobić,jak myślicie? a) Pożegnać ją bo nic z tego nie będzie. b)Podtrzyma relacje i zaakceptować ją taka jaka jest c)Podtrzyma relacje ale namówić ją na zmianę trybu życia

Gość gość
fantastyczny temat, z zainteresowaniem bede czytala co dalej

Gość gość
no to ja wytrenuj, jezeli jest otyla tylko przez styl zycia, to nie powinno byc bardzo trudne;]

Gość gość
Staszek jak zwykle dobre rady daje

Gość chora_psychicznie_dziewczyna
olej tą grubą szmatę !

Gość chora_psychicznie_dziewczyna
ja waże 42kg nie lubie grubasów

Gość gość
podtrzymaj relacje, ale w ramach spotkań zacznijcie razem uprawiać jakieś sporty :) dużo seksu + sport i na pewno zrzuci kilka kg. Poza tym nie patrz tak bardzo na wygląd. Większośc kobiet tyje po 30 roku życia, więc niedługo w twoim otoczeniu mogą się znależć same grubaski. Skoro świetnie się wam rozmawia i pasujecie do siebie, to mozecie stworzyć razem fajny zwiazek. I pamiętaj że figura jest "elastyczna" - czyli szczupla kobieta może nagle utyć, a gruba schudnąć. Tego się trzymaj.

prawdopodobnie jest typową hipopotamicą, która uważa, że pięknej kobiecie jest we wszystkim pięknie i gdy stanie przed lustrem to się cieszy, ze wszystkiego się cieszy i sobie powtarza, jestem piękna jak kwiat róży ale mam łep trochę za duży - nic nie zrobisz, jeżeli sama nie weźmie się za siebie i najważniejsze, nie dokuczaj kobiecie, nic na siłę

Gość gość
Zreszta jak twierdzisz, że prowadzi zły styl życia, to zawsze możesz ja "wytresować" tak żeby zaczeła sie zdrowo odżywiać i uprawiać sport. Tym bardziej że się tym interesujesz, a jeśli ona się w tobie zakocha, to nietrudno będzie Ci ją zarazić swoja pasją. Będzie jej zwyczajnie głupio obżerać się ciastkami kiedy Ty biegasz po parku.

Gość gość
Zrób jej kilka razy lewatywą to schudnie!

Gość gość
to w sumie troche przykre ze oceniasz ją po wadze no ale jesli masz takie wymagania co do siebie to mozesz tez miec takie do innych... Jak dla mnie opcja nr 3 odpada... 1 albo 2... nie probuj jej na siłe zmieniac tym bardziej że ona może to odebrać tak jak to rzeczywiscie jest, czyli nie podoba ci sie ale ją lubisz i chcesz żeby schudla... Albo ją zaakceptuj taką jaką jest albo odpuść.. Oczywiscie czasem mozna zaproponowac basen czy inny lubiany przez nią sport ale nie bądź zbyt nachalny.

to bardzo przykre sama jestem w podobnej sytuacji mnie przez to jak wyglądam też nikt nie chce ; ) Zaproponuj friendzone :)

Gość gość
wybierz opcje numer trzy, zaproponuj na chwile obecna przyjazn ,ale zaznacz,ze nie wykuczasz czegos wiecej w przyszlosci - a w tym czasie jak najczesciej wyciagaj ja na spacery dlugie, basen, tennisa itd powodzenia

Gość gość
nie zawracaj sobie głowy...pewnie ma tendencje do tycia, nawet jakby schudła...znajdź sobie szczupłą i po sprawie a nie będziesz myślał nad jej kilogramami..Ona pewnie znajdzie sobie takiego który to zaakceptuje i nie będzie pisał głupich postów na temat co ma zrobić z grubą laską...

Gość gość
oczywiście że C będziecie razem więc i trochę twoim stylem życia "naciągnie" a jak troszkę ją zachęcisz:bo super jest razem pobiegać,razem ugotować zdrowy obiad, spróbuj. Mój brat też miał taki dylemat dziewczyna była duża po jakimś czasie zwyczajnie jej mógł powiedzieć jakiś rok temu...odchudzaj się grubasie bo się w suknię ślubna nie zmieścisz i takiej mocy i motywacji dostała,że normalna laska i brat szczęśliwy bo nie dość że dziewczyna jest fajna i zaradna to jeszcze bardzo kobieca w sierpniu ślub.

Gość facetonnnn
powiem Ci z doświadczenia coś. taki grubaski inteligentne, często szukają takich jak Ty. Potem, zaczynają się odchudzać, jak się odchudzą, to nagle faceci na nich zaczynają zwracać uwagę a wtedy im... Odpierdala! na maxa jak grubaska schudnie to ma bzika, bo myśli że świat do niej nalezy i często potem zdradza.

Gość gość
też bym schudła po takim tekscie.. ajka juz bym była super laska... to bym pomachała kolesiowi, który mi to powiedział środkowym palcem na dowiedzenia.

Gość gość
uwązaj.. bo jak ty zaczniesz od laski wymagac schudniecia to ona moze zacząc wymagać żebyś zmądrzał.. i co wtedy? Zmienisz sie dla niej? JAk dla mnie wchodze w związek po to, zeby kogos zmieniac jest chore.

Gość gość
już nie przesadzaj jak w parze któreś ma więcej kilogramów to po jakimś czasie i tak jedno powie do drugiego choćby "ty grubasku,grubasie,gruba du.po" :)albo "ty chudzielcu,chodząca anoreksjo":) i myślisz że się z tego powodu rozstają. Nie.

Gość chudy987654321
Ja mam trochę podobną sytuację, jestem chudy, a chciała być ze mną nieco puszysta panna. I to nie pierwszy raz tak się zdarzyło. Dlaczego w ogóle na szczupłych mężczyzn lecą zazwyczaj dziewczyny, które są trochę przy kości? Ja chcę fajną, drobną i szczupłą laskę, bo taka do mnie najbardziej pasuje.

Gość gość
a co ci szkodzi sprobowac?:) wiesz co, kiedy poznalam sie z mezem, to on byl super wysportowanym, umiesnionym herosem, taki pies na baby, ja tez bylam szczupla, aczkolwiek z lekka oponka:P przynajmniej tak mi sie wydawalo, teraz moj maz nadal jest wysportowanym super facetem, za to ja po pierwszej ciazy troche przytylam, teraz jestem w nastepnej, i juz sie roztylam, a moj maz nadal po 9 latach powtarza mi ze jestem najpiekniejsza i najseksowniejsza, to sie nazywa stan zakochania i milosc:P

Gość gość
regułą to nie jest,mój mąż jest otyły mi to nie przeszkadza,podoba mi się,przeszkadza to jemu samemu,ciągle narzeka że jest za gruby i to gadanie mnie wkurza,bo wiemy że nie schudnie.

Gość gość
mówi, że jesteś piękna, a pewnie bzyka fajna szczupłe małolaty :D

Gość gość
przykro mi maly tepaczku ale wiekszosc kobiet po 30 to szczuple laseczki natomiast era dzisiejszych malolatow to otyle grubasy

Gość Haneczkaaaa
przypominam osobom które zapomniały, i mówię osobom które nie wiedzą o tym że chyba rok temu weszło na polski rynek jedzenie modyfikowane genetycznie! To oznacza że nasiona są przepełnione glikemem! Polacy już tyją! za 2 lata będziemy wyglądać jak Amerykanie

Gość gość
Lekko otyła ty w ogóle rozumiesz pojęcie otyłości, chyba raczej ma nadwagę. Bo otyłość jest wtedy, gdy BMI powyżej >30