Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość w dom cukier do herbaty

brak seksu kara dla faceta

Polecane posty

Gość gość
"Albo na przekór zacznie robić to częściej i tak przez eskalację będziemy mieli kolejne głupie małżeństwo zakończone rozwodem, bo dogadać się nie umieli." x wersja druga, też mało dla Lali korzystna - przestanie tyle pić przy niej nie dlatego, ze ją to rani i ze zalezy mu na jej komforcie ale dlatego, ze bedzie chcial ją przelecieć :)

Gość gość
wersja druga, też mało dla Lali korzystna - przestanie tyle pić przy niej nie dlatego, ze ją to rani i ze zalezy mu na jej komforcie ale dlatego, ze bedzie chcial ją przelecieć **** Ale dla niej wtedy będzie dobrze, bo jak to ona pisze "podziałało" :D

Gość gość
wersja druga, też mało dla Lali korzystna - przestanie tyle pić przy niej nie dlatego, ze ją to rani i ze zalezy mu na jej komforcie ale dlatego, ze bedzie chcial ją przelecieć ** Ale to wtedy będzie dla niej dobrze, bo jak to ona pisze "podziałało" :D

Gość szczotkaaaaaaaaaaaa
no tak! podziałało, tak podziałało, że biedaczka stanie sie ofiarą własnej kary ;) a uważała się za taka spryciulę

Gość gość
nie raz i nie dwa ostatnio taka kara już 2 miesiące trwa...mi się nie chce nawet jemu bardzo a chodzi jak w zegarku x I tak cię prędzej czy później zacznie zdradzać albo rzuci i będziesz kolejną idiotkę wypłakującą się że rzucił cię bez powodu

Gość gość
i tak sie skończyło, ze bzykam inną. To jak za prlu klimaty no proszę

Gość lala ola la
ja udzieliłam komuś takiej rady i podziałało loda robię tylko swojemu mężczyźnie i za darmo

Gość facecik_
Jak tam po takiej "karze" już bym nie mógł być z taką kobietą, za bardzo straciłbym do niej szacunek. Sorry ale w związku wymagam szacunku i nie toleruję gierek.

Moja znajoma z pracy też stosowała takie gierki a teraz płacze bo facet zostawił ja dla innej,normalnej babeczki :)

Gość lala ola la
nie jestem zwierzęciem żeby nie móc wytrzymać dłużej - bez przesady- bo nie ilosc się liczy tylko jakość

Gość gość
ja udzieliłam komuś takiej rady i podziałało loda robię tylko swojemu mężczyźnie i za darmo **** Tak za darmo, jak "zasłuży", haha. Tak podziałało na krótką metę, kolejna kretynka który nie wie do czego takie zachowanie w związku prowadzi w dalszej perspektywie.

Gość gość
2 miesiące kary-w życiu nie zdradzi, dla niego rodzina to świętość, przekonania dziadowskie ma jakieś, a nawet nie ma jak bo tylko dom praca. szybciej ja a on taki grzeczny :)

Gość gość
Miałem tak kiedyś. Stwierdziłem że skoro tak, to ja też ją ukarze w ten sam sposób. Wytrzymała 3 miesiące i sama przyszła i przeprosiła.

Gość lala ola la
to nie gierki - to życie

Gość gość
no dokladnie to jest załosne zrób cos bo nie dostaniesz czegoś, przedszkole jakieś. I co z taką mozna potem robić ? Żal kompletny. może nie bedzie zakupów jak dupy nie dasz ?? no chyba tak w druga stronę. Ze takie kobiety maja facetów to chyba jakichś frajerów

Gość gość
2 miesiące kary-w życiu nie zdradzi, dla niego rodzina to świętość, przekonania dziadowskie ma jakieś, a nawet nie ma jak bo tylko dom praca. szybciej ja a on taki grzeczny ********* Aha więc masz dobrego, kochającego faceta, a zamiast go doceniać, nie szanujesz go i traktujesz jak psa. Eh, ciekawe po jakim czasie dołączysz do grona "zranionych i opuszczonych bez powodu"

Gość lala ola la
dla mnie ZASŁUŻENIE oznacza czułość w życiu codziennym, pocałunek w skroń,w ucho - pewność że on jest obok..

Gość gość
normalnych facetów zaraz po tym nie mają. Przeciez taką metodą bedzie wszystko chciała wymuszać, proste. Kobieta do niczego.

Gość gość
Jak np. po takim numerze zwyczajnie bym się brzydził kochać z żoną. Cały czas miałbym myśli: "dzisiaj chce bo ma ochotę, a może dlatego że zrobiłem wszystko po jej myśli". Chyba bym jej więcej nie dotknął, prędzej bym kochankę znalazł.

Gość gość
W ŻYCIU NIE ZOSTANE OPUSZCZONA I ZRANIONA!!! Szybciej on :)

Gość djfosdfj
lala ola la to nie gierki - to życie - hahahahhaha, nastolatki też tak mówią

Gość gość
do pierwszego razu haha

Gość gość
W ŻYCIU NIE ZOSTANE OPUSZCZONA I ZRANIONA!!! Szybciej on *** Znam wiele takich pewnych siebie kobiet, które zostały same, chociaż myślały że on w życiu nie odejdzie :)

Gość lala ola la
chodzi mi o to zeby kobiety znały swoją wartośc i nie wskakiwały do łózka po PRAWDZIWYCH PRZEGIECIACH swoich facetów

Gość gość
Mówisz wartość myślisz cena :D

Gość djfosdfj
wartość? co to za wartość kiedy facet ma twoje zdanie gdzies dopoki nie dasz szlabanu na seks? czy ty sie w ogole czytasz? :D

Gość lala ola la
tak jasne. mierz swoją miarą

Gość gość
ja też tak mam, po takim tekście w ogóle przestała mnie krecić, wdaje mi się, ze to jakiś gnojek, a ma juz swoje lata. W ogóle przestałem ja traktować poważnie. Myslałem, ze mi przejdzie, ale w dupie z czymś takim, aseksualna jest teraz dla mnie.A teraz chce sie bzykać a dla mnie to jest teraz takie słabe, ze mdleję hehe osłabia mnie to. Chciałem i nie pociaga mnie już, aż nie mogę uwierzyć.

Gość gość
a tam w życiu!!!! ale licytujcie się! każdy facet jest jak marionetka w rękach kobiety tylko ze Wy o tym Nie wiecie albo nie chcecie bo tak wam wygodniej.