Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość w dom cukier do herbaty

brak seksu kara dla faceta

Polecane posty

Gość lala ola la
najlepiej dawac du..py zawsze i wszedzie to jest wartość

Gość gość
To nie facet tylko pantoflarz. Z takim podejściem zostają wam same c...oty na partnerów, a prawdziwi mężczyźni zostają dla prawdziwych kobiet :)

Gość gość
Jak piszesz od "dawaniu d..py" to sama nie masz wartości. Normana kobieta kocha się jak ma ochotę a nie jak partner zrobi/nie zrobił to czy tamto. Wtedy to już nie można mówić o wartości, bo to prostytucja

Gość gość
Najpierw facet obraża kobietę a potem ma się z nim kochać? W życiu!!! Co ja dziwka? Znam swoją wartość i godność

Gość gość
jasne marionetka, tylko wex teraz się zmus do seksu jak Ona Cię nie pociaga. Głupio jak diabli teraz kiedy ona ma ochotę, nie mam pojecia jak to teraz odkrecić. Sory, ale nie pociagasz mnie ? Ostatnio jakims cudem udało mi się wybrnać z opresji, ale domysliła się, ze cos jest nie tak. Powiedziałem, ze zmeczony jestem po prostu. Ale co nastepnym razem ? Chyba koniec balu bedzie.

Gość gość
nie czytalam calego watku,wiec odpowiadam na pytanie, nie nie stosuje takiej kary, jednak gdy w ciagu dnia skaczemy sobie do gardel nie wyobrazam sobie wieczorem uprawiac seksu,zreszta maz w czasie gdy mamy ciche dni dopoki sobie wszystkiego nie wyjasnimy tez nie ma ochoty na seks, nie pojmuje jak mozna seks stosowac jak kara badz nagrode, czy to daje przyjemnosc tylko facetom? nie zgadzam sie z tym dla mnie to tez jest przyjemne i porzadane,

Gość gość
Z odkryciem manipulacji partnerki jest jak z odkryciem zdrady, po prostu "pani już dziękujemy" tak postępują szanujący się faceci.

Gość lala ola la
przeczytaj co wg mnie oznacza zasłuzenie na seks a potem sie wypowiadaj bo nie chce mi sie odpisywać po raz kolejny komus kto pobieznie czyta

Tylko czekać aż facet powie,że dziś nie dostaniesz jeść bo nie zasługujesz,nie ma zakupów bo go wkurzyłaś itp. :)

Gość lala ola la
jezeli się pokłócicie to piszesz ze mąz tez nie ma ochoty na seks u mnie jest odwrotnie np- on nie widzi problemu zeby wieczorem się ze mna kochać i to wg niego jest np kara . I nią dla niego jest bo ja nie wyobrażam sobie żebym mogła z nim się kochać

Gość gość
dokładnie. Jak sa jakies spiecia to sie je załatwia w danym temacie. A nie wciaga do tego seks.

Gość gość
mój facet jak i cała masa facetów jest zbyt głupich aby odkryć manipulacje, ja nim tak steruje że on myśli ze to on podejmuje kluczowe decyzje a to gówno prawda.

Gość lala ola la
moja wypowiedź z g.23.17 "dla mnie ZASŁUŻENIE oznacza czułość w życiu codziennym, pocałunek w skroń,w ucho - pewność że on jest obok.."

Gość gość
mój facet jak i cała masa facetów jest zbyt głupich aby odkryć manipulacje, ja nim tak steruje że on myśli ze to on podejmuje kluczowe decyzje a to gówno prawda. **** A skąd wiesz że nie jest odwrotnie? Jak czasem widzę jak niby kobiety sterują facetami (chyba raczej tak im się wydaje) to po prostu chce mi się śmiać. Wami łatwiej manipulować, bo to wy podchodzicie do wszystkiego bardziej emocjonalnie i mniej racjonalnie :)

Gość tak jest he he
mój facet jak i cała masa facetów jest zbyt głupich aby odkryć manipulacje, ja nim tak steruje że on myśli ze to on podejmuje kluczowe decyzje a to gówno prawda. AMEN.

Gość gość
lala to w takim przypadku nie czje twojego meza, my kochalismy sie raz w trakcie klotni samo jakos tak wyszlo i w trakcie klotni zaczelismy sie kochac ale oboje tego chcielismy,jednak na codzien gdy zle sie dzieje w ciagu dnia to niby z jakich powodow mialoby dojsc do seksu? skoro w ciagu dnia np. urailam meza np. ublizajac mu a potem tak bez wyjasnien chcialabym seksu? troche to dziwne

Gość gość
hahaa, uczuciowy i w tedy dokładnie widać co wyprawiacie, czym bardziej w uczucia tym czujecie, ze macie władzę, wiecie jak smiesznie w tedy wygladacie haha. Myslicie, ze macie kolejnego uczuciowego gnojka do obrabiania. Mistrzowsko głupie jestescie i tak juz pozostanie, umieram z was hahaha beka

Gość gość
już mi się nie chce siedziec...dobranoc

Gość gość
kluczowe decyzje hehe, jakoś tak trudno czasem co ?? ciekawe dlaczego hehe

Gość gość
Cytat mojego kolegi, "moja żona ma mnie za pantoflarza, i dobrze, bo dzięki temu w życiu nawet nie pomyśli że mogę mieć kochankę, jestem bezpieczny"

Gość gość
tych uczuciowych jakoś czesto tracicie prawda ? Z jakichś dziwnych powodów no nie.

Gość tak jest he he
ku..tasy wami rządza dlatego jesteście jak glina -jak nie zona to kochanka was ugniatają he he

Gość tak jest he he
siedzicie na babskim forum i piszecie o wartości kobiety ta taka- tamta taka a zapewne Renata Ręczkowska wami rzadzi

Gość gość
wszyscy ogarnieci faceci wiedzą, ze myslicie, ze nami sterujecie. Jest total kontra na to, wszystkimi sposobami jakie sa dostepne, uwielbiam gnoić takie laski za to. Szczególnie na koniec

Gość gość
potem, ale dlaczego ?? co Ci we mnie nie pasuje hehe i nigdy sie nie dowie co...to jest najlepsze.

Gość tak jest he he
i vice versa panowie

Gość gość
ale wam się nigdy to nie udaje, bo zawsze musicie być pod spodem, kultura zobowiązuje trzeba ustąpić kobiecie, przynajmniej tak to ma wyglądać. Oj teraz to przegiąłem, az mi sie zal nawet troszkę zrobiło. Same się o to prosicie i nami się nie przejmujecie, wiec tak już musi być.

Gość gośćw w dom cukier do herbaty
ja poszłam grzecznie lulu a tu temet się rozwinął. Jeszcze raz przypomnę że ja takiej kary nie stosuje tylko ta moja szwagierka. Ona to robi również wtedy kiedy chce męża przekonać do swojego zdania np. Sytuacja czysto teoretyczna ona chcw jechac na wakację do miejsca A on do miejsca B i żeby go przekonac nie kochają się przez jakiś czas. Ona wtedy mówi "szlaban na seks i po jakimś czasie zmięknie” czy to skutkuje musze sie kiedys od niejdowiedzie alpodczas ostatnicgh paru spotkań zauważyłam że gorzej jakbymiędzy nimia po ślubi są 5 lat

Gość gość
Skoro uciekacie się do manipulacji i to własną c**ą to ewidentnie nie dorosłyście dobycia w związku

Gość gość
Ja bym poszedł na d****i i miał gdzieś seks partnerką. tyle ona pewnie po jakimś czasie te by sobie kogoś znalazła i to byłby początek końca związku. Wszystko przez te wasze gierki