Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwi_Kiwi321

Ubranka jak nowe zapraszam do obejrzenia

Polecane posty

Gość IwiKiwi232
zapraszam do obejrzenia również laktatora, huśtawki hybrydowej i podgrzewacza

Gość gość
Ja również mam do sprzedania zestaw ciuszków dla córeczki :) Od 0-18 miesięcy.W bardzo dobrym stanie.Jeżeli ktoś jest zainteresowany to mogę podać linka do licytacji.Pozdrawiam

Gość gość
ładne nie które ciuszki,ale wydaje mi się że jak na używane to sporo:)

Gość gość
Jest ktoś zainteresowany całą paczką ubranek dla córci ? 79 sztuk + będę jeszcze dokładała kolejne :)

Gość Iwi_Kiwi321
Ceny są naprawdę adekwatne do jakości. Rozmiary 50-62 w większości nowe lub ubrane 2 razy. Mały się urodził wielki więc zostały nowiutkie. Wystawiam jako używane bo jednak poodcinałam metki i przeprane były wszystkie w Loveli. Aż szkoda mi sprzedawać nawet za takie ceny, ale zawsze coś może sprzedam a kupię większe małemu :) Ceny do negocjacji:)

Gość gość
bardzo fajne ciuszki, pewnie bym sie zainteresowala ale z cenami przesadzasz, obojetnie ile twierdzisz ze byly zakladane to jednak sa uzywane. zrob odpowiednie ceny to bedziesz miala wziecie dopiero :)

Gość Iwi_Kiwi321
A jakie ceny powinny być? Nie mam zbytnio obeznania na allegro. Może coś pomożesz?

Gość gość
ciuszki h&m czy cool club nie sa az tak bardzo drogie a twoje ceny sa zblizone do nowych wlasnie :) mysle ze sa poprostu za wysokie :)

Gość gość
Używana bluza za 30zł z przesyłką?! Chyba zwariowałaś. Przejdę się do sklepu i za tę samą kasę będę miała nówkę nieśmiganą. Sorry, używane to używane. Powinnaś mieć o 10zł niższe ceny 🖐️

Gość gość
24zł za zwykłą bawełnianą czapkę? pogięło cię, nikt za taką cenę nie kupi używanych ciuchów, radzę je obniżyć

Gość gość
ha ha 39zł biustonosz do karmienia, ja takie sprzedałam za 15zł i też z H&M

Gość Iwi_Kiwi321
Za biustonosz dałam 69zł i jest nowy wiec chyba 39zł w opcji kup teraz -zaznaczam- do nie jest dużo

Gość Iwi_Kiwi321
Cena czapeczek jest za 2 sztuki. Płaciłam za jedną po 29zł. Poza tym są nowe.

Gość gość
Masz rację. Wszyscy by chcieli kupić za 5 zł super nowe rzeczy. Bądźmy rozsądni.

Gość gość
z tymi biustonoszami to przesada

Gość gość
Jaka przesada. Idź do h&m i zobacz ceny- to jest dopiero przesada. Ona sprzedaje za polowe ceny.

Gość gość
Taka czapke welniana z c&a jak ty masz za 15 zl to ja kupilam z miesiac temu w tym samym sklepie za prawie te sama cene tylko pare zl drozsza chyba 19 dalam a nowa. Jedynie nadruk byl inny. Wszystko masz za drogie. Takie malutkie sweterki bluzeczki wystaw za maksimum 3 zl. Nie za 10.

Gość gość
Za drogie te ciuszki .

Gość Nie ma znaczenie ile razy
Ty twierdzisz, że ciuszek był załozony. W cenie, która podajesz można w okresie sezonowych przecen kupic rzeczy nowe.

Gość gość
Przejzyj allegro jakie SA ceny bo twoje SA kosmiczne.Fakt ubranka nie SA zniszczone ale 30, zł za używany sweyr to taniej w sklepie kupiec nowy i taki jakichce. Przemysl te ceny to sprzedasz

Gość gość
Nie no przesada sweter za 3zł. To idźcie do lumpeksu i kupujcie dzieciom rozciągnięte g***o. Toż widać, że rzeczy ma dziewczyna zadbane.

Gość gość
dokładnie są za drogie .

Gość gość
dla mnie cena wywoławcza jest nie do przyjęcia a cena kup teraz to kosmos weź po d uwagę że do ceny ubranka dochodzi przesyłka i już robi sie z tego cena ubranka w sklepie. poza tym takie małe rozmiary sa mało chodliwe, wiadomo że są z reguły niezniszczone bo użytkowane krótko.

Gość gość
wg mnie każda cena wywoławcza powinna być o połowę mniejsza. wtedy masz szanse cokolwiek sprzedać.

Gość gość
w lumpach takie rozmiary są też w świetnym stanie i dosłownie za grosze.

Gość gość
ojej co za ceny, co do stanika kupiłam dwa używane z H&M za 15zł, więc o czym my tu mówimy

Gość gość
szok!!!! używana koszula w opcji kup teraz za 49 zł plus przesyłka ... czyli 60 zł??? powiedz sama czy kupiłabyś??? przecież za to mozna sobie nową kupić i jeszcze reszta zostanie :) poza tym takich rozmiarów do 74 jest pełno na all i w lumpeksach, są w świetnym stanie.

Gość gość
Tam nie ma żadnej koszuli takiej. Nie przesadzaj poprzedniczko. Zapominają wszyscy że allegro to nie lumpeks

Gość gość
ten ostatni to chyba wpis autorki, która opuściła cenę koszuli ale i tak za mało. allegro to nie lumpeks.... a co? sprzedaż markowej odzieży??? w lumpie też sa markowe i w super stanie.