Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwi_Kiwi321

Ubranka jak nowe zapraszam do obejrzenia

Polecane posty

Gość gość
ja mam caly wieli wor takich ubranek wszystkie od najmniejszego rozmiaru az do 110cm rozmiar jak ktoras chce za 80zl plus koszt przesylki to pisac ! lezy to mi i tylko zawadza poza tym mam ciuchy chlopiec od 110-120 wzwyz chyb az do 150cm super ! adidasa rebook nike plus rozne rozniaste nowe buciki !! nie noszone spodnie sweterki bluzy czapki kurtki

Gość gość
Kota w worku to Ci nikt nie kupi. Zrób zdjęcia i może wtedy. A do autorki postu. Faktycznie masz ceny wysokie choć ubranka naprawdę ładne i widać że zadbane. Może sprzedasz

Gość gość
Dziwię się tylko , że stać cię było na zakup markowych ciuchów dla noworodka, a nie stać cię teraz na to, żeby je po prostu wyrzucić lub rozdać biednym. No ale tak inni muszą widzieć jak dobrze ubrany jest dzidziuś. ja kupuje dzieciom ubrania w zwykłych polskich sklepach , na targu, po przecenach, jak wyrosną po prostu je rozdaje, nigdy nie zdażyło mi się wziać za to grosza. To takie udawane bogactwo .

Gość gość
Nie kumam postu wyżej? To że kogoś stać na kupno dobrych jakościowo ubranek to oznacza że ma później je rozdawać. Dziwne rozumowanie. Przecież dziewczyna sprzedaje po to by kupić większe. Nie rozumiem czemu Twoim zdaniem miałaby oddać.

Gość Iwi_Kiwi321
O! Nie wie działam, że aż taka dyskusja się wywiązała. Powtarzam to co napisałam w poście, że zapraszam do obejrzenia. Nikogo do niczego nie zmuszam. Dodałam kilka aukcji, np.laktator, mata edukacyjna, podgrzewacz, buciki, okrycia kąpielowe

Gość gość
no cholera jasna ! sprzedaje bo kupie potem inne a sprzedaje taniuchno bo 10-20zl od sztuki dziecku chocby do skarbonki wrzuce te kase bedzie mialo radoche co wa takie dziwne nie ktore jestescie!!! 80zl za caly worek ubranek to duzooooo??!!! ludzie kochani jakby mi ktos wtedy gdy nie mialam dal za takie smieszne pieniadze tyle ciuszkow to bym pod niebo skakala z radosci jakie udawane bogactwo? oszczednosc i szacunek do tego co sie ma ...glupia pipko ! mnie zycie nic nie dalo ani ludzie za darmo zatem dobre i pare groszy dla dzieciaka do skarbonki ! cos sie nie podoba? NO!

Gość gość
przecież ta aluzja odnosnie markowych ubrań była do autorki a nie do ciebie. to autorka przesadza z cenami a nie ty. i zresztą ona wciąż podbija ten temat a udaje że w ogóle tu nie zagląda... żałosne

Gość gość
a epitety głupia pipko sa naprawde niepotrzebne czy wg ciebie coś wnoszą do dyskusji???

Gość gość
za drogo nowa koszula w h&m 39 a tu uzywka 29przesylka

Gość gość
sorki za glupia pipke ;) a czy ja wiem czy autorka podbija temat ? chyba nie ja dzisiaj tu zajrzalam i mnie ciut ponioslo

Gość Iwi_Kiwi321
Dodałam aukcje ze spodniami dla mam. Zapraszam do obejrzenia!

Gość Iwi_Kiwi321
Dodałam jeszcze spodenki i dresik dla malucha

Gość Iwi_Kiwi321
Dodałam 2 pary nowych dresików H&M i 3 szt. używanych body w rozm. 74

Gość Iwi_Kiwi321
Zapraszam. Dodałam nowe ubranka

Gość gość
Nie, ubranka są używane lub nowe. Uczcie dzieci nosić używki to wszystko tak będą "donaszać".

Gość gość
ja mam lumpeks, takie właśnie rzeczy sprzedaję om połowę taniej, a płacę za lokal, Zus itd. Bardzo drogie są te ciuszki.

Gość gość
Tu w większości siedzą zazdrosnice. Uważają, że jak ich nie stać, to nikogo nie stać. A najlepiej dostać wszystko za darmo. Nie przejmuj się autorko i nie tłumacz, bo do betonu nie dociera. Widzę, że licytacje idą. Powodzenia :)

Gość gość
Kolexanko od wora za 80 zł. Nie podalas meila. :-)

Gość Iwi_Kiwi321
Hej! Jakoś się nie przejmuję. Ja tylko proponuję. Nikogo nie zmuszam do zakupu. Ciężko komuś wytłumaczyć skoro nie widzi na żywo ubranek, że są jak nówki. Bardziej zastanawiam się co stał się z kafeterią, na której siedziałam jakieś 4 lata temu. Przykre to, ze teraz każdy tylko krytykuje i próbuje komuś dopiec. Anonimowość robi swoje.

Gość Iwi_Kiwi321
Dodane body rozm. 68 dwie aukcje

Gość gość
na przyszlosc wystawiaj od 1 zl, a wiecej zarobisz :D

Gość gość
Czemu uważasz, że wystawiając od 1 zł więcej się zarobi? A jeśli większość się sprzeda po 1, 2 czy 3 zł? To co to za zarobek? To nie warto czasu marnować na robienie zdjęć i wystawianie, dodaj do tego koszty wystawienia. Wg mnie coś musi być naprawdę suuuper, bardzo poszukiwane, żeby opłacało się o 1 zł wystawić, bo wiadomo, że chętni będą licytować. Ale jeśli mowa o takich zwykłych, nawet ładny i prawie nowych, ubrankach to wg mnie to nie najlepszy pomysł.

Gość gość
przekonalam sie juz, ze to licytowanie sie ludzi bardzo nakreca i placa wiecej niz byli by sklonni na kup teraz :)

Gość Iwi_Kiwi321
Dodane nowe bluzeczki i spodenki

Gość Iwi_Kiwi321
Polecam ubranka dla dzieci i mam

Gość gość
ja mam kurtkę zimową do sprzedania na 3-6mcy baby gap niebieska za 38zł -jak nowa zainteresowanych proszę o maila mazaga@wp.pl

Gość gość
ale drożyzna u Ciebie.

Gość Iwi_Kiwi321
Ubranka są jak nowe więc nie sądzę, że drogo. Zresztą komentarze kupujących o tym świadczą.

Gość Iwi_Kiwi321
Dodane 3 aukcje ze spodenkami

Gość Iwi_Kiwi321
Dodany płaszcz dla mamy :)