Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeeeeeeeeeeeetka

Nagła śmierć

Polecane posty

Gość zeeeeeeeeeeeetka

Moja znajoma zmarła nagle w nocy możliwe ze we śnie ... sekcja zwłok wykazała ostrą niewydolność oddechowo-krążeniową... Może mi ktoś kompetentny powiedzieć co to dokładnie oznacza ... Dziewczyna lat 25, zdrowa, nie pijąca, matka wiec dbająca o siebie....

Gość zeeeeeeeeeeeetka
TO NIE JEST SENS MOJEJ WYPOWIDZI I ZAPYTANIA ...

Gość gość
tak sie zdarza niestety, przyczynic mogły sie do tego leki, niewykryta nigdy wada serca

Gość gość
może udusiła się swoją śliną? ja tak mialam kiedys, obudzilam sie w nocy, nie moglam oddychac, bo mialam w gardle pelno sliny, ale na szczescie akurat mama przechodzila, uslyszala że się duszę, weszla do pokoju, popukala mnie po plecach, slina sie oderwala i przezylam, ale to bylo straszne :)

Gość gość
albo serce jej stanęło albo jakiś zator i skrzep urwał się i poleciał do serca, to dość częsta śmierć, nagle i zazwyczaj w nocy. Może wydawała się zdrowa, bo sie nie badała, nie chodziła do lekarza a wewnątrz coś się z sercem działo

Gość gość
LEKI jakies wziela i moze do tego alkohol

Gość piotrbhgyggcgvgvb
Moja babcia pare dni temu umarla na niewydllnosc oddechowa, bylo jednak to przyczyna, ze miala zapalenie ploc. Ja jednak uwazam, ze lekarz nie powinien podawac morfiny, to moglo zabic. Coz niestety tak jest, ze nasi bliscy odchodza nagle. Pojawia sie wtedy bol i pustka. To jedyne co pozostaje. Wravajac do tematu, dowiedz siemczy znaj8ma zazywala jakies leki. Sory za bledy pisze z tabletu.

Gość no nie wierzę w to
BO WY ŚPICIE NA PLECACH, TO NAJGORSZA POZYCJA SNU. JA NP. SPIĘ NA BRZUCHU I ZAWSZE CZUJĘ SIĘ ŚWIETNIE

Gość Antykoncepcjaa
To taka przestroga dla kobiet, ktore biora pigulki antykoncepcyjne- one powoduja naprawde duzo zlego.

Gość gość
Jeżeli to krążenie to musiały byc jakies symptomy wczesniej nie ma ze nie było .Pewnie to zbagatelizowała nawet przy chorym sercu zawsze cos sie dzieje ....ale ona to zaniedbała .Wspólczuje ci i moje kondolencje

Gość gość
Tak, antykoncepcja i papierosy= zakrzepica