Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOCHAM MAMISYNKA

Polecane posty

Gość gość

Juz jakis czas jestem a raczej bylam z mamisynkiem, chopak idealny do poki nie poznalam jego relacji z matka, on dla niej jest wstanie poswiecic wszytko nawet nasze wspolne wakacje wolal z nia spadzac niz ze mna bo jak to tlumaczyl musial jej pomoc w wyjezdzie jako kierowca ale ja wiem ze to chodzilo o to aby on nie mial czasu dla mnie, a matka zaproponowala mu aby zabral z nimi swojego kolege do towarzystwa a ja jako narzeczona bylam dla niej nikim, Kocham go i tesknie ale wiem ze nie mialanym z nim zycia bo co matka mu powie to tak mowi i robi a ja sie nie liczylam. jak o nim zapomniec

Gość gość
juz miesiac jak nie mam z nim kontaktu bo sie na mnie obrazil bez powodu bo jak zwykle matka mu z mozgu wode zrobila a jak zawsze po tym jak sie widzielismy, niby bylismy zareczeni poprosil mnie o reke i po roku od zareczyn pytalam sie co ze slubem to nawet nie chcial o tym slyszec wiec dlaczego sie ze mna zareczyl i co mam teraz zrobi odeslac mu pierscionek? juz nie mam sily ratowc tego zwiazku bo wiem ze nie wygram z matka a je sama mu wielu rzeczy nie przetlumacze, prosze poradzece co robic bo nie wiem

Gość gość
ciezko mi bez niego ale wiem ze z nim tez bym miala ciezko i ta jego mamsia, nie wiedzialm gdzie napisac a mam dola

Gość gość
Ciężko się czyta wypowiedź pisaną jednym ciągiem i bez znaków przestankowych, więc wybacz, ale mimo szczerych chęci nie byłam w stanie tego przeczytać do końca ze zrozumieniem. A wybór prosty - albo poważna rozmowa z chłopakiem i jakiś kompromis z obu stron, albo nic z tego, bo po co macie się kłócić do końca życia o mamę? Teściowe niejedno małżeństwo zniszczyły.

Gość gość
juz nie jestesmy razem, jego matak wygrala byla wazniejsza niz ja i zawsze tak bedzie, ale juz on szuka sobie nowej tylko ciekawe jak dluga z nim wytrzyma chyba ze bedzie taka sama jak jego mamusia, albo sie nia zabawi jak mna

Gość gość
Dobrze zrobiłaś ...Mamusia ZAWSZE będzie dla niego nr.1.... Ja z takim żyję od 20 lat ...z roku na rok jest coraz gorzej ...Mam 10 letniego syna dlatego tkwię w tym bagnie ale codziennie myślę o rozwodzie...

Gość gość777
Bierz nogi za pas.... i uciekaj!!!!!!!!!!!! Ja z takim delikwentem po trzech latach wzielam rozwod. Gdy urzadzalismy mieszkanie to jego mama decydowala jakie beda w naszym domu wisialy firanki. Musielismy w niedziele o 12ej wychodzic z domu - bo trzeba byc na mszy. Za pozno wrocilismy - awantura. Ps. dwa osobne domy, dwa osobne podworka.