Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laser barbie fest

trójkąt z księdzem

Polecane posty

Gość laser barbie fest

Wiem, że wielu na tym forum potępia takie praktyki, ale gdzieś się wygadać muszę. Otóż od jakiegoś czasu fantazjowaliśmy z mężem o seksie z obcą osobą, na kobietę nie chciałam się zgadzać, ale ku mojemu zaskoczeniu (w sumie pozytywnemu) mąż przystał na drugiego meżczyznę. Znaleźliśmy go przez internet. Było hmm...ciekawie i zupełnie inaczej niż się spodziewałam Facet okazał się naprawdę dobry w tych sprawach a przy tym także zaskoczył mnie pozytywnie swoją kulturą osobistą i wiedzą. I chyba nawet nie mielibyśmy nic przeciwko powtórce w przyszłości gdyby gość nie wyjawił nam, że jest księdzem. Po prostu kopary w dół. Nie chciał za bardzo zagłębiać się w ten temat, nie chciał podawać parafii itd. I tak jakoś po tym jego wyznaniu odeszła nam ochota na ponowne spotkanie a wręcz pojawił się niesmak, którego za cholerę nie mogę się pozbyć. Wątpię czy jakimś cudem trafię tu na kogoś, kto ma podobne doświadczenie na koncie, ale kto wie.... Co w ogóle o tym sądzicie? Nie będę się obrażać na Wasze oceny.

Gość gość
na niesmak dobry jest plyn listerine

Gość laser barbie fest
a to ciekawe spostrzeżenie, ale trochę nie w temacie ;)