Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyVaga

Dynia

Polecane posty

Gość LadyVaga

Witam. Postanowiliśmy zrobić pierwszy raz dynię, taką jaką robią na halloween. Wyszła fajowo :-) Pytanie mam czy ktoś już miał taką dynię, w której palił świeczki? Nie wiem czy: - wystarczy zwykły podgrzewacz - włożyć go do świecznika - nie będzie się z tego dymić???

Gość gość
szybko gnije szczególnie jak Dekel zakładasz

Gość gość
ja jak robiłam dynie-tez wyszła fajowo.. ;) , to włozyłam do srodka takie maleńkie lamiopniki z Iea, te co sa takie okragłe i plaskie... Jak stoi daleko od miazszu to si enie dymi, popróbujcie

Gość LadyVaga nl
Będę biegać w Dynią na głowie nago po okolicy. Jak kogoś złapie to "cukierek albo psita".:classic_cool:

Gość gość
My robimy dynie co roku stoją na balkonie zwykłe wkłady wsadzamy gniją szybko

Gość Pan Dynia
LadyVaga Ktoś jeszcze? v v Tak.Jeszcze Ja i możemy zrobić trójkąta.:classic_cool:

Gość gość
a ile kosztuje dynia?

Gość gość
a ile kg trzeba kupic. i jak to sie robie? denko sie odkraja i wyciaga wszystko ze srodka?

Gość Green helołin
Ja kupiłem komplet mrocznych gumowych masek w tesco.:classic_cool: W repertuarze dla każdego coś dobrego. Trup,Zombie,Wiedźma czy Wampir. Albo podjadę z tym zestawem w płaszczu pod komunalny cmentarz albo na osiedlu w krzakach wyczekam na dobry moment. Będą wyskakiwać z fantów aż miło.:classic_cool:

Gość Melą gold
Jak to się robi?? Normalnie. Drylujesz Dynkę z pestek i miąższu i heja na łeb.Potem przykładasz latarkę,zakładasz płaszcz i po paru piwach na balkonie robisz koło dwunastej:!! A uuuuuuuuu !!!!!!!!!!:classic_cool:

Gość gość
jesteście wyznawcami szatana Była satanistka Deborah Lipsky twierdzi, że Halloween to ważne święto dla czcicieli szatana, drwina z uroczystości Wszystkich Świętych. Halloween jest wielkim świętem czcicieli szatana, którzy dają wówczas upust drwinom z Kościoła i jego świętych. W tym dniu wzywają demony i potępieńców. Jednocześnie targają nimi ogromne namiętności. Lipsky dodaje, że nawet niewinny strój dzieci przebierających się za aniołki, chodzące od domu do domu i zbierające słodycze, naraża je na poważne działanie demoniczne.

Gość gość
halloween jest swietem,ktore powstalo w irlandii, kraju katolickim, teraz sluzy tylko temu,zeby zrobic fajna impreze,przebrac sie , wypic i pobawic. wiec o jakim czczeniu szatana ty pierdolisz?

Gość LaduVaga
Będziemy oddawać część Świętej Dyni...czy to występek??

Gość LadyDżaga
U mnie w ogródku święci już 20 demonicznych dyń.A ja mam zapas zupy dyniowej na zimę.:classic_cool:

Gość LadyDżaga
Witay.Zval sem kapuczina.

Gość moddy
Niestety takie dynie szybko gnija. Zeby troche to psucie opoznic mozna wysmarowac w srodku wazelina albo zanurzyc w roztworze wybielacza na kilka godzin.

Gość gość
a jak ją wysuszyć?

Gość moddy
Nie wiem czy to tak latwo. U mnie stala kiedys dynia przy grzejniku i cieplo tylko przyspieszylo rozwoj plesni. :(

Gość kluskaaaa
też kiedyś próbowałam wysuszyć, ale chyba za dużo miąższu zostawiłam :-(

Gość propozycjaniedoodrzucenia
Wsadź do piekarnika. Jak nie wyschnie to się przynajmniej upiecze :D