Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PODANIE O PRACE pomocy

Polecane posty

Gość gość

proszę o pomoc w sformułowaniu wstepu podania o prace.. praca jest w sklepie STOKROTKA,na stanowisku (niesprecyzowanym) w konkretnym miescie np. Katowice ...chodzi o to ze musze skonkretyzować na wstepe ze chodzi o dany sklep w tej miejscowości i ogolnie ująć charakter pracy ponieważ nie aplikuje formalnie na pracownika sklepu (bo będę tam rownie dobrze sprzatac np nocami,to już zależy co się da załatwic) ..musze to do jutra napisac ponieważ w obecnych realiach taka prace ..układanie papryki na polkach trzeba mieć po protekcji chyba z tego stresu nijak nie wychodzi mi napisanie podania ;/ bardzo proszę o pomoc w napisaniu wstępu bo im dłużej mysle tym bardziej glupieje

Gość gość
proszę o przyjecie mnie do pracy w sklepie sieci stokrotka, filia [ i tu wpisz adres] na stanowisko takie to a takie.

Gość gość
na stanowisko pracownika obsługi hali. jest tam cos takiego? tylko czy na pewno chodzi o podanie a nie list motywacyjny?

Gość gość
dziekuje, pierwotnie tak napisałam, jednak nie wiem czy z pauza filie wpisac czy srednikiem itd. i czy w podaniu o prace nagłówek tez się wstawia? wstyd ale byłam jak wiekszosc kilka latna emigracji a tam zupełnie zapomniałam jak się POPRAWNIE pisze ...;/

Gość gość
nie chodzi o cv ani list motywacyjny... tylko konkretnie podanie o prace mam jutro dac... nie ma nigdzie ogłoszenia o rekrutacji dlatego tez kierownik kazał mi napisac ogółem a już gdzie mnie obsadza to ich wola rownie dobrze sprzatac tam będę jak wnosze będzie to bez umowy bez godności ..alepoki co innej alternatywy nie mam ;/ tak mi to przedstawił

Gość gość
tez się chętnie dowiem

Gość gość
po co wrocilas do Polandii? zeby pracowac za marne grosze w sklepie??!

Gość gość
tam tez jest teraz gorzej byłam w uk a wróciłam z przyczyn losowych, mama zchorowała i musze się Nia opiekować ,może i sa pieniądze ale sumienie mi nie dawało spokoju bo niewiadomo ile zycia przed nami a ja głupiego podania nie potrafie zklecic :(

I pomyśleć, że taka chce pracować na kasie... a co będzie jeśli nie wyświetli się ile masz wydać reszty? Napiszesz na kafe prośbę o podpowiedź?

Gość gość
nie na kasie bo nie mam kursu z obsługi k. fiskalnej także nie martw się etatu Ci nie odbiore a złosliwosci zostaw swoich pracodawców bo również sfrustrowana jestes

Gość demoooo
LadyVaga ty to nawet zamiatać nie potrafisz

Gość demoo
jesteś stworzona do niczego poza siedzenia i wylewania frustracji na kefee :)