Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miczka19999999999999999999999

Jakie zabawki do sypialni

Polecane posty

Jak w temacie

Gość gość
ostatnio kupiłam wibrator z przyssawką - mozna go przykleic do futryny, podłogi czy nawet piłki gimnastycznej :D Żeby facet nie miał mi za złe, kupiła mu sztuczna pupę z pochwą z wibratorem. miała być naturalnych rozmiarów... no i jest rozmiaru takiego jak pupa 5 letniej dziewczynki... odrzuciło nas to od razu. Wczesniej korzystalismy juz z kulek gejszy i mielismy tez rózne żelowe dilda i nakładki na penisa. Generalnie zawsze jestesmy zadowoleni z tego co ma przeznaczenie dla kobiety a niezbyt z tych nakładek i innych rzeczy dla faceta.

Gość Kotekmiałmida
wibrator

Gość gość
Ja jestem czarnoskorym.. tu zadnych zabawek nei trzeba;) i robimy to nie tylko w sypialni;)

No w koncu jakas para tak samo zboczona jak my. Mamy dokladnie tak samo z przedmiotow kupowanych dla mnie jestesmy zadowoleni a dla mojego faceta to juz nie zbyt:( mamy wibrator, kulki gejszy, kajdanki, kama-sutke, opaske na oczy i to byloby na tyle z naszej skromnej kolekcji

No ze nie tylko w sypilni to jest oczywiste. pod prysznicem, na stole w salonie, na fotelach, na lawie, w kuchni na blacie, na schodach. jakos trzeba sobie urozmaicac zycie erotyczne zeby nie zawiala nuda

Gość czaskochania
W takim razie może warto zainwestować w gry erotyczne. Karty z zadaniami do wykonania, kary za nieposłuszeństwo - myślę, że to mogłoby się Wam spodobać. Polecamy: http://czaskochania.pl/62-gry

Ja my z partnerem zastanawiamy się nad kupnem jakiś zabawek właśnie. Myślę że to będzie jakiś wibrator dla urozmaicenia, bo kajdanki już mamy, dostałam na panieńskie :D Zastanawiam się nad zakupem w tym sklepie http://www.erotoys.pl/pl/shop/1---WIBRATORY.html , bo wybór jest duży, wibratory nie wyglądają jak sztuczny obleśny męski członek, tylko są całkiem ładne i ceny też są ok :D

Gość Malwina_WS
Jeśli do Waszej sypialni zakradła się nuda, zamieńcie standardowe prezerwatywy na prezerwatywy dla kobiet: https://secretplace.pl/682-dla-kobiet - ta zmiana powinna ożywić nieco Was związek. Facet, który nie musi zakładać prezerwatywy jest szczęśliwszy i chętniejszy do zabaw...