Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chris ciszewski

Polecane posty

Gość gość

jak myślicje czy chris ciszewski ma rację że brzoza była złamana 5 kwietnia, profesor twierdzi że na zdj z 10 kwietnia była sucha a przeciesz złamane dzrewo ma soki..

Gość gość
przecież tera tam salon autowy podobno budujom i brzoze wycieli dawno i przerobili na drewno do pieca

Gość gość
Cieszewski nie Ciszewski to po pierwsze, po drugie to specjalista, wie o czym mowi, pancerna brzoza to bajka dla lemingow i tepakow.

Gość gość
Brzoze na drewno przerobili ciekawa teoria, a tak na marginesie jak tam w Tworkach już wam zaczeli w piecach przerobionym drewnem palić?

Gość gość
w wiadomościach dzisiaj mówili tzn.wypowiadali się inni polscy specjaliści że ten chris popełnił błąd i to co mówi, podburza społeczeństwo

Gość gość
oczywiscie "Wiadomosci" to alfa i omega Tuskowa i moga poprawiac specjaliste w jego dziedzinie, nastepny leming ?

Gość gość
Przerobic na drewno do pieca oznacza pociac na kawalki - masz jeszcze problemy inne ?

Gość gość
to czego wszystkie medja mówią że to był wypadek, a kto innaczej myśli jest nienormalny, mam dosyć tego

Gość gość
bo media sa Tuskowe !!! zacznij czytac i ogladac niezalezne media.

Gość gość
a 1 i 2 to też tuskowe, tvn chyba tuskowy i polsat

Gość gość
oferma atakuje uciekac :D a kris cieszewski sam sie juz zdazyl przyznac do bledu ale media kaczorowe o tym nei informuja :D

Gość gość
jejku to jeżeli tam nie był wypadek to czego oni niedążą do tego by to wyjaśnić, przeciesz nie sądzę że byli by na tyle perfidni by takie rzeczy ukrywać ci wszyscy ludzie którzy się na ten temat wypowiadają,

Gość gość
mysle, ze Amerykanie maja zdjecia satelitarne, tylko nikt sie do nich nie zwrocil o to i cala sprawa moglaby byc juz dawno zamknieta. Z szacunkiem dla pamieci ofiar

Gość gość
Cieszewski sie nie przynal do niczego durniu, ogladnij sobie polsat news z nim jak upokorzyl biednego redaktorzyne :)

Gość gość
a ten ekspert macierewicza ktory wymyslil eksplodujace parowki to jak sie nazywa :D ?

Gość gość
nie przyznał się do błędu skąd masz takie informacje niemoto, ciekawe jak sam byś zareagował jak by twoj bliscy mieli podobny wypadek, też byś był wtedy taki dowcipny, a może by cię uspokojły wiadomości że byli pijani?

Gość gość
O ja ten wywiad oględałam, biedny pan redaktor, upokorzył go na całej lini:)

Gość gość
widzialem w tv jak sie przyznal ze mogl sie pomylic uznajac smieci za drzewo :D pytam po raz kolejny ten od parowek jak sie nazywa bo to moj idol :D ten o ktorym jaruga-nowacka w wywiadzie mowiala. Barbara Nowacka: Eksplodujące parówki? To żenujące

Gość gość
corka jarugi nowackiej mialo byc

Gość gość
ja co prawda nie oglądałem jak on mówił że mógłby się pomylić smieci z drzewem, Ale żyjąc 30 lat na świecie nie dydaje mi się żeby człowiek który jest profesorem na amerykańskiej uczelni mógłby się w takiej kwesti pomylić, sory za błedy ale już 13 godzinę na recepcji siedze i zaras usnęł

Gość gość
no a ja wrocilam z pracy, tez zasypiam, dobranoc.

Gość gość
polski profesor stal sie za udzialem macierewicza i jego komisji posmiewiskiem na calym swiecie. tak wiec wszystko mozliwe. przynajmniej teraz na przykladzie cieszewskiego i rondy kazdy widzi ze mozna miec tytul profesora i byc kompletnym idiota :D

Gość gość
a ja po tym jak tego redaktorka zmiarzdzył wnioskuję że to niegłupi facet, a macierewicz to coraz dalej w obsesje popada, on wszędzie widzi las brzóz, niedłogo już nic nie zobaczy bo te brzozy przesłonią mu swiat, https://www.youtube.com/watch?v=4WRsI2xUJ5c

Gość gość
typowy prawicowy przyglup jedyne to przekrzyczec kogos. nadal nie powiedzial jak wyczytal ze zdjecia ze brzoza byla zlamana. cala dyskusja o buldozerze.

Gość gość
to ty przyglupie tylko buldozer zapamietales. Reszta za ciezka na twoj maly mozdzek ameby.

Gość gość
Biedny idiota robi z siebie posmiewisko, a jest tak tepy, ze nawet tego nie zauwaza.

Gość gość
Tak ,tak-przecież ktoś z tytułem doktora ALE z komisji Laska jest lepszym fachowcem niż profesor ALE mający wątpliwości.Rzygać się chce na to zakłamanie.

Gość gość
Dezawuujecie ludzi i ich wykształcenie,obśmiewacie tylko dlatego że mają śmiałość mówić coś odmiennego niż co by jednak nie gadać gorzej wykształcony ogół komisji Laska.No bo co tu porównywać -słowa PROFESORA które neguje lub obśmiewa jakiś trzeciorzędny redaktorek pisma o lotnictwie.Paranoja.Ci ludzie j uzyskali profesury ,mają jakieś osiągnięcia a takie g ó w n a po liceum siedzące na forum śmieją się.I czego się kołtuny śmiejecie?Z siebie się śmiejecie.

Gość gość
Dzizas,jakie dno tu siedzi.chce toto być śmieszne że niby jakiś link da o soku z brzozy. Słowo daję k u r wa ma więcej j klasy niż ten stary babsztyl.