Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SKORPIONKI

Polecane posty

Gość gość

Jakie są panie spod tego znaku?

Gość gość
Jeżeli kochają to całą sobą bez rezerwy. Oddane i szczere przyjaciółki. Nigdy nie zapominają krzywd.

Gość gość
sympatyczne,,,dosyć inteligentne, rozrywkowe,lubia plotki:P

Gość gość77777777777777777777777777
ja też skorpionka, wszystko wyżej prawda :)

Gość gość
a i ja się piszę;) najlepsze, że większość moich takich najprawdziwszych przyjaciół to też skorpiony jak i ja;)

Gość gość
a ja Wam powiem ze guzik prawda! mam w rodzinie trzy skorpiony są zazdrosne ,mściwe i konfliktowe. Takie ciche wody !

Gość gość
taaa rozrywkowe napewno :)

Gość gość
Ty z 10;31 - pewnie zalazłaś im za skórę, to się nie ma co dziwić, wrogami też jesteśmy niezłymi i na maxa;) lepiej z nami dobrze żyć

Gość gość
skorpiony to najgorsze mendy. Pamiętliwe, zrzędliwe, mściwe, zazdrosne, rozrywkowe, nieodpowiedzialne, niezrównoważone psychicznie, a ich natura to zdradzać.

Gość gość
kolejna co zna nas lepiej, ale jak iść tym tropem to wypowiadająca się o 10;38 to - łamaga, siermięga, maruda, niedorajda życiowa, nielojala pippa po prostu, której się wydaje, że coś wie;)

Gość zawsze sexy
może tak nie przypisujmy Skorpionom samych złych cech, inne znaki też potrafią................ a tak serio to nie kazdy Skorpion jest taki sam. Ale to prawdziwa prawda, że są pamiętliwe, kochają na maxa i nie nawidzą też- wiem po sobie:) i z tego mam Zasade jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie, chociaż nie zawsze Gra jest warta świeczki bo trzeba z ludziskami dobrze żyć.

Gość gość
MOJA MAMA JEST SPOD ZANKU SKORPIONA. Ma wiele wad, jest bardzo pamiętliwa, złośliwa, zrzędliwa, marudna itp. itd. ma dużo wrogów wśród sąsiadów i w rodzinie. W każdym razie mój ojciec od niej odszedł, bo miał dość takiego życia i dopiero wtedy odżył ;-) Zaznaczam, że nie poszedł do kochanki, mieszka sam.

Gość gość
Moja siostra to skorpion i ciagle ma zwady z sasiadkami. Dwoch mezow ja zostawilo przy tym zazdrosna nawet podejrzewala mnie ze urzeduje z jej mezem! Okropnie sie wtedy czulam, bo nigdy bym czegos takiego nie zrobila zwlaszcza siostrze. Jest zazdrosna jak ktos mowi ze jestem ladna jak sobie kupie jakis ciuch itp.

Gość gość
Dodam, że największa jej zaleta to PRACOWITOŚĆ, ale teraz po latach załuje, że źle traktowała ojca, że wszyscy byli naj, tylko on be... Teraz mowi, że go kocha, ale on już do niej nie wróci, nawet chce wziąć rozwod, bo teraz żyją w separacji..

Gość gość
Poza tym źle mnie traktowała gdy byłam dzieckiem, wyzywała, nie dawała pieniędzy nawet na głupia drożdżowkę, chytrość na maksa :-( Obecnie jestem jest kochaną coreczką, ale niestety nie zapomnę tego, co przeżyłam kiedyś....

Gość gość
do gościa z 11:16 - współczuję Ci takiej siostry :-(

Gość trudnytyp
Jakie są w seksie skorpionice ?

Gość gość
a skąd mam to wiedzieć? ja jestem kobietą i preferuję mężczyzn :-)

Gość gość
i raczej staram się omijać "trudnych typów" :-p

Gość gość
pamiętliwa, mściwa, zazdrosna, jeśli mi na kimś zależy to staram sie z całych sił ale wystarczy jedno kłamstwo żeby wszystko zepsuć, szczera, mówie co myśle przez co mam mało znajomych (czasem lepiej ugryźć sie w jezyk);p myślę ze dobra byłaby ze mnie przyjaciółka gdybym potrafiła ufac ludziom, nie przeszkadzają mi ludzie ale duszą towarzystwa nie jestem, a w seksie? mój facet chyba nie miał w życiu takiego seksu jaki ma ze mna :)

Gość trudnytyp
własnie chciałbym mieć kobietę z pod tego znaku

Gość gość
Tak, skorpion pamięta urazy, daje wiele szans, ale jak przegniesz to skorpion odwraca się od takiej osoby, koniec i pozamiatane, nie ma przeproś. Umie kochać, jest wiernym przyjacielem, duża ekspresyjność, emocjonalność, wielka intuicja. Jest pracowity, zawzięty, gdy widzi sens i cel działań walczy do końca. Skorpion nie atakuje bez powodu, w ogóle nie lubi atakować, jedynie się broni i wtedy staje się agresywny.

Gość gość
Jestem Skorpionem i rzeczywiście, atakowanie kogoś nie leży w mojej naturze. Raczej stawanie w obronie własnej lub moich przekonan: wtedy jestem skłonna ukąsic jak najbolesniej i nie czuć wyrzutów sumienia.

Gość gość
Kobiety mają coś w sobie co przyciąga. Są skryte, tajemnicze, energiczne, niespokojne. Nie boją się opinii innych ludzi, szczere i dążące do celu. Są uczuciowe, silnie związane z poczuciem sprawiedliwości. Dla bliskich gotowe są na III wojnę światową, silnie zaangażowane w sprawy społeczne. Nie plotkują, wycofują się z takich relacji. Dobre kucharki. Interesują się sexem, ale są wierne dopóki partner nie skupia się tylko na sobie. Odchodzą bez żalu od partnera, jeśli nie spełnił ich oczekiwań. Sielskie życie to nie dla nich.

Gość gość
do wyżej -> głupoty same piszesz, śmieszne :D

Gość gość
Dlaczego głupoty? Akurat jestem Skorpionka i zgadzam się z wypowiedzią powyżej. Może z wyjątkiem kucharki, chociaż obecnie nie kucharze tylko dlatego, ze czasu ciągle brak.

Gość gość 46453836
skorpiony mowią co myślą i w ten sposob krzywdzą innych bo czasem warto ugryźć się w język, żeby drugiej osobie nie zrobić przykrości. dlatego ludzie odsuwają się od takich osób.

Gość gość
Szczerość to ich zaleta własnie :D

Gość strzelec 123
gdybym urodziła się 2 dni wcześniej byłabym skorpionem, uff udało się jestem strzelcem. Można nie wierzyć w te dyrdymały o znakach zodiaku,ale ja jak słyszę, że ktoś jest skorpionem to zapala mi się czerwona lampka. Unikam skorpionów bo są fałszywe (nie są szczere), wredne i zakłamane. niestety te cechy przeważają. Pewnie są jakieś wyjątki ale to wyjątki potwierdzające regułę.