Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SKORPIONKI

Polecane posty

Gość gość
10 pkt za wredność, 10 pkt za mściwość, 10 pkt za podłość!!!

Gość gość
ja jestem z końcówki wagi ale mam dobrze obsadzony znak skorpiona. Zawsze byłam takim połowicznym skorpionem. Jestem wredna, mściwa ale żeby podła? Moze jednak waga troszkę mnie ratuje bo nie mam zatargów z otoczeniem, nawet pomimo innych poglądów. K***a teraz jak pomyślę że gdybym urodziła się 2 dni później to... byłabym brzydka ! Masakra! Kto nie wierzy niech poczyta co się mówi o urodzie skotrpionów, nawet bardziej liczy się asc w sko jak u steczkowskiej. W wagusi też coś mam na szczęście uffff

Gość skorpionomagnes
Mam 2 skorpionki w domu ( mama i siorka) i 2 moje byłe to skorpionki. Jedyne co kochają to się kłócić, konflikt z całym światem, wieczne pretensje wieczne kłótnie. W domu nie ma dnia bez kłótni, z byłymi nie było dnia bez fochów i krzyków. Porażka na całej linii. Spokojnego człowieka zjedzą, ot tak dla rozrywki. Rzadko lubiane.

Gość gość
Mściwe, podłe, zawistne i zazdrosne.

Gość gość
to prawda :D Kłócą się nawet z nudów.

Gość gość
gość dziś Mściwe, podłe, zawistne i zazdrosne. > No to takie są panny. Moje dwie znajome z tego samego dnia, obydwie posiadają stellum w pannie i trzecia znajoma waga z wenus w pannie. Wszystkie zawistne dupodajki, interesowne jak cholera

Gość gość
Tak działa wenus w pannie, chodzi o tą interesowność