Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży partner chce aborcji

Polecane posty

Gość gość
poświęcaj się, chowaj ścierwo żyj jak pies, w końcu praw nie masz :D

Gość gość
BĄDŹ WSPANIAŁĄ MATKĄ DLA SWOJEGO MALEŃSTWA. Wiele kobiet sobie poradziło i Ty też sobie poradzisz.W gorszych czasach i warunkach materialnych kobiety dawały życie dzieciom. Myśl o sobie i o dziecku, a nie o komforcie partnera. Jest niedojrzały emocjonalnie i skoncentrowany na własnym egocentryzmie. Ale najlepiej go nie oceniać. Życie samo oceni. Jeśli studiujesz, nie martw się- skończysz studia, a jeśli pracujesz- nie wyrzucą Cię. Najbliższa rodzina nie powinna zostawić Cię na lodzie, jeśli poprosisz o pomoc. Powinnaś być silna i brać życie za rogi.Wszystko zależy od Ciebie i Twojej odpowiedzialności. Pokaż partnerowi, że dasz sobie radę - z nim albo bez niego. Zajmij się sobą i dzieciątkiem- Wy jesteście najważniejsi. Bijące pod Twoim sercem drugie serce, pierwsze kopnięcie, a potem leżące na Twoim brzuszku niewinne Maleństwo wzruszą Cię do łez. Reszta, która bywa przerażająca przed urodzeniem dziecka jest dodatkiem- nie zawsze paraliżującym nasze działania. Wszystko zależy od dobrej organizacji nas samych. Nawet z dzieckiem możesz w życiu wiele sama zdziałać.Dasz radę, jesli tylko zechcesz. Co do" miłości "Twojego partnera- mężczyzna kiedy kocha, zrobi wszystko, żeby uszczęśliwić swoją ukochaną. Zastanów się nad tym. I nie bądź zaślepiona słowiczymi wdziękami partnera, bo on w sercu może mieć lisie zamiary... Życzę Ci spokoju serca i wytrwałości. Pozdrawiam.I. ************************* Piękna, mądra wypowiedź podpisuję się pod tym rękami i stopami. Te maleństwo będzie Ciebie Kochać bezgranicznie. Dasz radę najważniejsze, że rodzina Ci pomoże, reszta będzie z górki :-)

Gość gość
Lepiej zastanow sie czego ty chcesz, a nie partner. Mozesz usunac, ale czy na pewno z tym facetem po tym zostaniesz? Poza tym masz 22 lata, jestes mloda, wiec po co ci facet z dziecmi???? Gdybym to byla ja to na pewno usunelabym tego faceta z mojego zycia!!!! Przeciez on cie szantazuje! Musisz spojrzec prawdzie w oczy - ten facet nie jest tym, kim myslalas ze jest. Mowil ci ze dziecka by nie usunal, gdy dziecka nie bylo, a teraz wyszlo coo tak naprawde mysli. Co do innych spraw??? Tez klamie??? Decyzje czy chcesz to dziecko urodzic musisz podjac sama. Musisz byc pewna tego co chcesz i musisz byc szybka, poki to nie jest 'dziecko' i mozna sprawe rozwiazac farmakologicznie. Moim zdaniem to jest wiekszy problem psychologiczny, bo czy nie bedziesz miec wyrzutow sumienia kiedys? Sama siebie znasz najlepiej. A jak urodzisz to podaj dupka o alimenty i niech spada bajerowac kolejna d**e.

Gość gość
Jak można być takim egoistą w pale mi się nie mieści. Pomóc Ci chciał w usunięciu ciąży ? Raczej chciał pomóc sobie by Żonka nie dowiedziała się o tym iż zrobił następne dziecko innej kobiecie. A teraz śmie Ci mówić, że wróci do Żonki haha chcieć to on sobie może, ale czy ona go zechce- wątpie, bo ja bym pogoniła łajdaka.

Gość gosc11
nie rób tego nigdy sobie tego nie wybaczysz po za tym gdy sie robi skrobankę na lewo to możesz mieć poważne komplikacje później możesz miec problem aby zajść w ciąże po raz kolejny

Gość gość
Olej tego typka, urodź dziecko, podaj go o alimenty, a w urzędzie nadaj dziecku swoje nazwisko :-)

Gość gość
Zabrał mnie do parku ze swoją córką. Wywróciła się i powiedział "chodź do tatusia zrobiłaś sobie aua pokaż rączki tatuuś podmucha i nie będzie boleć" ja nie wytrzymałam i powiedziałam mu że co się martwi można przecież urwać rączki... Na co powiedział nie przesadzaj ty jeszcze nawet nie widziałaś dziecka i nie denerwuj mnie ja nie chce TEGO CZEGOŚ masz się tego pozbyć ja przyjde i będę przy tobie żeby później zawieść Cię do lekarza na wszelki wypadek. Wróciłam sam do domu nie chce już mieć z nim nic wspólnego!!! Boje sie tylko tego że nie dam sobie rady że psychika mi siądzie.

Gość gość
kopnij faceta w d**e a potem na spokojnie zdecyduj co z ciążą

Gość gość
Przyjechał do mieszkania ale go nie wpóściłam i wiem że robie dobrze... Musze wszystko przekalkulować już zacząć myślec co jak i kiedy w styczniu się bronie wiec zdąrze skończyc studia. Mam nadzieje że po ciąży znajde jakos prace

Gość gość
dziewczyno Ty jesteś w ciązy i jak będziesz tak się denerwować, możesz poronić.

Gość gość
Prosty temat jeśli decydujesz się na urodzenie dziecka to już możesz iść do Sądu o alimenty tylko nie wiem od którego miesiąca ciaży można tak zrobić, by go podać. Po co rozmawiasz z osobą, która usilnie chcę pozbyć się waszego dziecka ? Jak można powiedzieć na swoje dziecko "tego czegoś nie chce" tfu obrzydliwiec oby do niego wróciło to zło!!!!

Gość gość
znałam kiedyś babeczke ktora zaszla w ciąże z lekarzem, on kawaler, też kazał jej usunąć, ona jednak zerwała znajomość i urodziła dziecko, potem jak mała miała 5 lat tata sobie przypomniał i próbował odnowić kontakt i relacje, matka dobra kobieta i zapomniała o tym co złe, od tej pory juz do końca życia doktorek pomagał im finansowo a ponieważ na starośc okazała sie jedynym dzieckiem to przepisała jej wszystko czego się dorobiła wciągi zycia, tak więc proponuje urodzić jeżeli chcesz tego dziecka

Gość gość
dodam jeszcze że dziewczyna skończyła studia i jest mądra, piękna i ambitna kobietą

a do czego Ci facet potrzebny?i tak by przeszkadzal niz pomagal taka prawda, zrob test na ojcostwo i burak bedzie Ci alimenty placil a dziecko to tak naprawde super sprawa zobaczysz sama :-) ps. jezeli masz mozliwosc postaraj sie o cesarke ja mialam naturalny i bardzo boli no ale kobiety sa rozne.powodzenia i nie przejmuj sie palntem

Gość gość
Wiem pewnie zabrzmi to głupio, ale nie żałuje że tu szukałam wsparcia i upewnienia się że dobrze robie. Nie planowałam tego dziecka ale ono już jest we mnie i wiem że będzie najważniejszą osobą u moim życiu i kiedyś podziękuje mi za ten trud. Może nie będzie tak strasznie jak sie na razie wydaje.

Gość gość
szkoda, że go nie nagrałaś. Z tego co się orientuję, to namawianie do aborcji jest nielegalne.

Gość gość
Będzie dobrze wszystko się ułoży sama się o tym przekonasz. Gdy już urodzisz to będziesz płakać ze szczęścia. Dziecko Ci wszystko wynagrodzi, a tego gada przeklnij!!!

Gość gość
Współczuję ci..ja w środę dowiedziałam się że jestem z 4 dzieckiem w ciąży. Mam wspanialego mężczyzne który jest cały w skowronkach na wieść o tym.My kochamy dzieci i chcemy je mieć. Zeby nie bylo niejasności. .stac nas na to żeby mieć dzieci. Ja na twoim miejscu chyba bym usunęła. .nie wyobrażam sobie miec dziecka z takim choojem.

Gość gość
Potrafiła bys usunąć twoje dziecko ?czemu ono jest winne to że ma ojca idiote hmmm nie jego wina. Mam nadzieje że kiedyś w moim życiu pojawi się odpowiedni mężczyzna który pokocha mnie i moje dziecko i stanie się dla niego ojcem. Ja ze swojej strony będę starała dać mu wszystko i zastąpić ojca.

Gość gość
Nie musze go nagrywać mam wszystkie maile bo tam też mi o tym pisał :)

Gość gość
W sumie nie powinno być, aż tak źle bo mam 3 letniego brata którym i tak często się zajmuje, bo niestety nasz tata zmarł 2 lata temu wiec skoro moja mama daje rade sam z 3 dzieci to ja też dam sobie rade z jednym... Z każda godziną bez jego głupie gadki jest mi łatwiej

Gość gość
W sumie nie powinno być, aż tak źle bo mam 3 letniego brata którym i tak często się zajmuje, bo niestety nasz tata zmarł 2 lata temu wiec skoro moja mama daje rade sam z 3 dzieci to ja też dam sobie rade z jednym... A ten dale dzwoni i pisze usuń nie akceptuje tego dziecka ...

Gość gość
Słuszna decyzja, obyś poznała odpowiedniego Mężczyznę tego Ci życzę :-)

Gość gość
Przecież to proso.. W styczniu się broni ma 22 lata????? Hahahaale wy tepaki sienabieracie

Gość gość
jezeli zdecydujesz sie urodzic, to podaj go o alimenty, nie czaj sie w tej sprawie i jednoczesnie pozbaw praw rodzicielskich, zeby czasem po latach nie przyszedl skruszony "tatus" jako stary, schorowany dziad, zeby twoje dziecko sie nim opiekowalo, bo sobie przypomnial o dziecku...

Gość gość
licencjat może bronić tłuku :o

Gość gość
ciemaki! ja mam 22lata (nawet kilka dni temu skonczyłam) a obronę inżyniera będę miała w kwietniu. więc nawet inż może bronić. i wcale się nie dziwię skoro te studia mają 7semestrów więc kończy się w styczniu studia. a jeśli nawet licencjata broni to może zaczęła na semestrze letnim! autorko gratuluję decyzji. tylko nie rozumiem jak mogłaś byc z takim idiota!?! i to jeszcze żonatym!?!!

Gość gość
no to miałas przyjemność trafic na palanta.Ja bym urodzila cokolwiek by było.

Gość gość
Dla sprostowania tak inżynierka i to dobry pomysł z tym ograniczeniem praw rodzicielski... Można żądać alimentów i jednocześnie pozbawić praw rodzicielskich ?