Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży partner chce aborcji

Polecane posty

Gość gość
Noworodek to też jeszcze płód? :-o Ok, nie mamy o czym rozmawiać 🖐️

Gość gość
Noworodek niczym od płodu się nie różni poza tym, że oddycha przez płuca a nie przez pępowinę. W jednej chwili jest płodem a za sekundę noworodkiem- taka prawda, nie różni się niczym! Zaś płód a nie ZARODEK jest już w 8tc. Więc zabić umyślnie płód 8tygodniowy czy 39tygodniowy, który dopiero wyszedł z brzucha to dla mnie żadna różnica

Gość gość
I właśnie tutaj mamy znaczącą różnice. Noworodek żyje już jako samodzielna jednostka poza organizmem matki. Nie jest pasożytem żerującym na nosicielu.

Gość mataczz
bez problemu sobie poradzisz to co dzisiaj widzisz problemem za lat kilka , za nawet miesiace bedzie niczym i smiac sie z tego bedziesz , ze mialas takie obawy , URODZ TO DZIECKO on niechn na nie łozy , podasz go za ojca i niech spada jak chce , spokojnie dasz sobie radę

Gość mataczz
pomijajac istotne człek sie liczy od dnia narodzin , albo ewentualnie od chyba 6 miesiaca ciazy , w kazdym razie wtedy kiedy kosciuł wyprawi mu pogrzeb w kadym innym wypadku płód nie jest czlowiekiem

Gość gość
Nie usuwaj ciąży, on w ten sposób próbuje cię szantażować, to twoje dziecko jeżeli chcesz je to je urodzisz, a facet i tak będzie zmuszony do pomocy matreialnej bo skoro to jego dziecko to jak sam nie bedzie płacił to państwo od niego ściągnie, przeciez wszyscy wiemy że jak jest seks to może być dziecko, chciał seksu a nie chce dziecka, nie daj się jego szantażowi, czas pokaże czy będziecie razem, a płacić i tak będzie musiał bo to jego obowiazek, czasem w zyciu tak bywa że to może być twoja jedyna sznsa na dziecko, miałam taka koleżanke tez wiele lat temu usunęła ze stachu, teraz żałuje bo juz po ptakach najprawdopodobnuej więcej w ciąży nie będzie a tak miała by choc to jedno

Gość gość
po poronieniu nie wyprawia się pogrzebu,ani nie dostaje się zasiłku pogrzebowego, układ nerwowy wykształca się dopiero po 4 miesiącach, więc usuwanie płodu nie powoduje u niego bólu- takie mity kościelne możesz urodzić i zostawić dziecko w szpitalu zrzekając się do niego praw

Gość gość
wiem jak się czujesz w ciązy bez wsparcia bo sama mam taką sytuacje wprawdzie mam męża i on chciał nie chciał będzie musiał utrzymywac dzieci, jednak jestem w 3 ciazy, dziecka nie usune, urodze i bede kochac jak pozostałe, jednak on tego nie chciał i wciąz słysze że nadaje się tylko do rodzenia itp, a ja go p*****le, to moje życie i moje dzieci, a cholerny egoista i tak musiał będzie płącic rachunki, tak więc nie damy sie

Gość gość
wiem jak się czujesz w ciązy bez wsparcia bo sama mam taką sytuacje wprawdzie mam męża i on chciał nie chciał będzie musiał utrzymywac dzieci, jednak jestem w 3 ciazy, dziecka nie usune, urodze i bede kochac jak pozostałe, jednak on tego nie chciał i wciąz słysze że nadaje się tylko do rodzenia itp, a ja go p*****le, to moje życie i moje dzieci, a cholerny egoista i tak musiał będzie płącic rachunki, tak więc nie damy sie

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość I właśnie tutaj mamy znaczącą różnice. Noworodek żyje już jako samodzielna jednostka poza organizmem matki. Nie jest pasożytem żerującym na nosicielu. X chyba, ze jest karmiony piersią- wtedy nadal jest pasożytem i nie jest samodzielny :> Czyli dzieci karmione piersią można utłuc a dzieci na mm nie :D

Gość gość
To, ze dziwnymi teoriami i nazewnictwem i niepoprawnym klasyfikowaniem chcecie usprawiedliwiać coś co jest niemoralne i złe to nie znaczy że macie racje- wręcz przeciwnie. Nauka nazywa zarodka CZŁOWIEKIEM czy wam się to podoba czy nie.

Gość gość
durne dyskusje na temat aborcji to na inny topik, dziewczyno chcesz tego dziecka to go urodz i p*****l dziada egoiste, apłacić i tak bedzie a jak nie to państwo ściągnie nic się nie martw takich dużo

Gość gość
Zabawna jest ta Twoja skrajność :) Tym tokiem myślenia można wywnioskować, że prawo do mordu mamy w każdym okresie życia dziecka, bo pasożytem będzie już do końca naszych dni :D

Gość gość
11.23- dokładnie ;) taki jest Twój tok myslenia właśnie ;) Człowiek to człowiek! Czy w brzuchu, czy na cycku, czy jedzący zupki, czy srający na starość w pieluchy. I każdy tych ludzi ma prawo do życia

Gość gość
A wsparcie od rodziny będziesz miała? Bo myślę, że to jest najistotniejszą kwestią. Ja byłam w bardzo podobnej sytuacji z tym, że decyzję o usunięciu podjęliśmy razem z partnerem, a nie za jego namową albo sugestiami.

Gość gość
No nie jestem w stanie się z Tobą zgodzić. Pasożyt żyjący w brzuchu jest albo zarodkiem albo płodem ludzkim, a nie człowiekiem.

Gość gość
żyj jak Pies, poświęcaj się K****, bo jesteś tylko Polskim Ścierwem babo nie masz praw...

Gość gość
żyjesz babo w kraju, w którym jeżeli zaszłaś to masz raczej zdechnąć lub oślepnąć niż usunąć tego biednego dzieciaczka który w tobie się gnieździ i każda Polska ścierwo-baba to potwierdzi i czym ta rozmowa pytam się???

Gość gość
A ty też kiedyś byłas pasozytem żyjącym w brzuchu durna pało, i co? nikt cię nie wyskrobał, żyjesz więc po co głupio gadasz, liczy się każda indywidualna istota, potencjał zawarty w genach, kazdy jest inny, każdy ma jakis cel, nic nie dzieje się bez przyczyny

Gość gość
A czemu się denerwujesz i wyzywasz? :D Każdy ma indywidualne podejście i poglądy czy to Ci się podoba czy też nie.

Gość gość
każdy ma prawa rozrodcze w każdym kraju europy wy polskie ku.. praw nie macie :D :D :D

Gość gość
chciał sobie poruch...ć Polsko-Arabską Dooope Bez Mózgu a jak przychodzi do płacenia to już nie chce

Gość gość
żyjesz babo w kraju, w którym jeżeli zaszłaś to masz raczej zdechnąć lub oślepnąć niż usunąć tego biednego dzieciaczka który w tobie się gnieździ i każda Polska ścierwo-baba to potwierdzi ------------------------------------------ o czym ta rozmowa pytam się ??? ------------------------------------------

Gość gość
Właśnie z nim rozmawiałam i ja powiedziałam że urodze to i sobie poradze rodzina mi pomoże... powiedział nie dzwoń nie pisz wracam do żony radź sobie sama chciałem ci pomóc i kupić tabletki :(

Gość gość
i dobrze ci tak ku r wo.... dzi wa 22 lata pieprząca się z żonatym facetem, który ma dzieci. Dla mnie to ty jesteś takim zwykłym dnem. Ja mam 30 lat a w życiu bym zajetemu facetowi do łózka nie wskoczyła. Bardzo ładnie cię załatwił ten facet wycieruchu!!!

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość No nie jestem w stanie się z Tobą zgodzić. Pasożyt żyjący w brzuchu jest albo zarodkiem albo płodem ludzkim, a nie człowiekiem. X To może się dokształć tępa strzałą, bo nauka nazywa zarodek CZŁOWIEKIEM w początkowej fazie rozwoju. Więc nie kompromituj się matole po podstawówce :o

Gość gość
wpadłaś babo w niewłaściwym kraju wpadłaś w kraju gdzie masz JEDNO PRAWO - PRAWO DO POŚWIĘCANIA SIĘ każda polska Ścierwo- baba ci to potwierdzi żyj więc jak pies...

Gość gość
BĄDŹ WSPANIAŁĄ MATKĄ DLA SWOJEGO MALEŃSTWA. Wiele kobiet sobie poradziło i Ty też sobie poradzisz.W gorszych czasach i warunkach materialnych kobiety dawały życie dzieciom. Myśl o sobie i o dziecku, a nie o komforcie partnera. Jest niedojrzały emocjonalnie i skoncentrowany na własnym egocentryzmie. Ale najlepiej go nie oceniać. Życie samo oceni. Jeśli studiujesz, nie martw się- skończysz studia, a jeśli pracujesz- nie wyrzucą Cię. Najbliższa rodzina nie powinna zostawić Cię na lodzie, jeśli poprosisz o pomoc. Powinnaś być silna i brać życie za rogi.Wszystko zależy od Ciebie i Twojej odpowiedzialności. Pokaż partnerowi, że dasz sobie radę - z nim albo bez niego. Zajmij się sobą i dzieciątkiem- Wy jesteście najważniejsi. Bijące pod Twoim sercem drugie serce, pierwsze kopnięcie, a potem leżące na Twoim brzuszku niewinne Maleństwo wzruszą Cię do łez. Reszta, która bywa przerażająca przed urodzeniem dziecka jest dodatkiem- nie zawsze paraliżującym nasze działania. Wszystko zależy od dobrej organizacji nas samych. Nawet z dzieckiem możesz w życiu wiele sama zdziałać.Dasz radę, jesli tylko zechcesz. Co do" miłości "Twojego partnera- mężczyzna kiedy kocha, zrobi wszystko, żeby uszczęśliwić swoją ukochaną. Zastanów się nad tym. I nie bądź zaślepiona słowiczymi wdziękami partnera, bo on w sercu może mieć lisie zamiary... Życzę Ci spokoju serca i wytrwałości. Pozdrawiam.I.

Gość gość
kolejny Polski Pies się pomnożył przez przypadek wypijmy szampana za was - ścierwa...