Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany extremalnie

Moje życie jest cudowne

Polecane posty

Moja miłość jest prawdziwa Widziałem anioła Jestem tego pewny Uśmiechnęła się do mnie niewinnie Była jakby inna Ale nie będę marnował na to snu Bo mam już plan Jesteś tak śliczna, jesteś tak śliczna Jesteś tak piękna, to prawda Widziałem Twoją twarz w zatłoczonym miejscu I nie wiem co mam zrobić Bo nigdy z Tobą nie będę Tak, przyciągnęła moją uwagę Gdy spacerowaliśmy Mogła ujrzeć na mojej twarzy, że byłem f****ng high Myślę, że jej znów nie zobaczę Ale dzieliliśmy chwilę, która będzie trwała aż do końca

Tez chcialbym na to kichac, tylko powiedz jak ?

Gość gość
Fajne, ja kiedyś, kiedy po egzaminie siedziełm w parku na ławce i czekałem na wyniki widziełm taką piekną kobietkę na rowerze, cycosdzki to prawdziwe słodkie meloniki - normalnie zkochałęm się w samym jej obrazie. Szkoda ze wtedy tak nie wziąłem tej chwili do sibie jak ten osobnik ;-)

Kiedy w koncu medycyna dojdzie do tego, ze bedzie mozna uczuciami sterowac jak PC-tem. Nacisnie sie "delet" i po wszystkim............

Gość gość
To w końcu co jest z tobą - jesteś cudownie rozanielony czy ekstremalnie załamany ;-)?

Po prostu; zalamalo mnie to, ze sie zakochalem. To gorsze nic kac po belcie.

26

Gość gość
No to młody jesteś jeszcze i głupi. Ale Nie ma się czym martwić. Miłość to najpiękniejsza rzecz. Grunt to mieć do kobiety dystans, nie do miłości ale do kobiety. Wtedy wszystko gra ;-)

W wyobraźni białych wierszach złotych sierpnia pokojach , moja miłość największa, nie wie nic że jest moja ! Czas ją syci jak wino, fascynacja upiększa, moją miłość jedyną, moją miłość największą !

Gość gość
Ten co napisał spierdal mi się podoba - napisz ile razy Ci ta miłośc jedyna - dała w kość ;-)

I nic nie powiem jej broń Boże, nie powiem nic umyślnie, bo póki milczę to ją mnożę - gdy wyznam wszystko pryśnie ! Więc nie wyznam mej miłości , niech nie wie co się dzieje i nieświadoma swej piękności niech w myślach mych pięknieje………….

Gość gość
o fajne, bardzo fajne, szczególnie ostatni....napisz cos jeszcze

Gość gość
O k..rwa gość wrzucił piosenkę Jamesa Blunta "You're Beautifull" z tłumacza google a wy się jaracie :D

Gość gość
co by nie było to nie moje spier..

Może kiedyś po latach jednak szepnę nieśmiało "Kiedyś, tamtego lata strasznie panią kochałem" A ty przerwiesz w pół słowa me wyznania zabawne "I ja pana ............ wtedy latem i dawniej".