Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość77777777777777777777777777

kontakt seksualny w zakładzie karnym

Polecane posty

...mial kontakt seksualny z facetem podczas pobytu w zakładzie karnym (był tam przez 3 lata. Jesteś 5 lat z chłopakiem, planujemy slub a tu takie coś... Pogodziłybyście się z tym czy zaostawiły go na moim miejscu?

Poprawka: Mój chłopak przyznał się że...mial kontakt seksualny z facetem podczas pobytu w zakładzie karnym (był tam przez 3 lata. Jesteś 5 lat z chłopakiem, planujemy slub a tu takie coś... Pogodziłybyście się z tym czy zaostawiły go na moim miejscu?

Gość gość
Cholera wie jak do tego podejśc - powiem Ci że faktycznie dylemat . No ale jak został[przymuszony - to nie jego wina, chyba ze sam chciał?

nie chciał mi nic wecej powiedziec, niepotrzebnie od razu zaczęłam histeryzować jak mi o tym powiedział.Pewnie niczego wiecej sie nie dowiem :(

Gość gość
No łsnie tzreba byo nie robić z tego dramatu, wiesz więzienie to jednak inne realja jak by nie patzrec, gdzie pzremoc to codzienność

Gość gość
ale z drugiej strony, pytanie czemu on był w więzieniu, czy warto się z kims takim wiązac, nie mówię ze nie moza dac komus szansy jak sie pogubi, bo nawet tzreba, ale tzreba być na pewno rozważnym

Gość gość
Ciekawe jak to oni robili ?