Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alka27

seksmaniaczka

Polecane posty

Gość Siersciuch456
Witam ten piekny dzien, piekne zboczuchowe sny i chcica od rana :-) . kto z was uprawial sex w wodzie: zalewie jeziorze czy morzu?

Gość gość
W jeziorze, w basenie, w wannie, w jaccuzzi.

Gość zwyczajnie niezwykły
zawsze jak sie pieprzę jest mokro :P

Chyba mit, bo autorka nabrała wody w usta i nie chce nic powiedzieć. No chyba, że jednak są i usta ma czym innym zajęte...

Witam :D Luiza, są. ;) Na szczęście to nie ci, którzy uważają, że raz dwa szybko trzeba tutaj umawiać się na seks. ;)

etammm, niby czym? Nie twórz iluzji. ;) Są i samce alfa, są tu też plotkarze. Więc piszę tylko tyle, ile trzeba. :)

Alka, Śniadaniem np.? sama wczoraj pisałaś, że nie powiesz czy kogoś poznałaś ;) A jeśli chodzi o plotkowanie, to ostatnia rzecz jaką można o mnie powiedzeć ;)

Gość gość
Alka,jeśli w ten sposób uda Ci się znaleźć samca alfa, to ja chyba również sobie temat założę w ramach poszukiwań :D

gościu, a jeśli nie uda to co? Świat się nie zawali.:-D Tak jak wcześniej pisałam, to jedna z dróg. Nie jestem w desperacji ani też z wypiekami na twarzy nie wyczekuję na poczcie mailowej. Kto ma zrozumiecć, to już zrozumiał.:-P Seks w wodzie to coś co bardzo bardzo lubię.:-P;-) Czas popracować 😘

Gość Siersciuch456
widze subtelna roznice miedzy duzym ogulno dostepnym akwenem wodnym jak jezioro w stosunku do jakuzi czy basenu. Tu nie widac dreszczyku. W jakim najdziwniejszym miejscu uprawialiscie sex?

Gość gość
Alka, spoko. Jak się nie uda to po prostu swojego tematu nie będę zakładać ;) Ja też nie jestem zdesperowana, ale niestety w otaczającej mnie rzeczywistości samców alfa brak ;) Najdziwniejsze miejsce...plaża nad morzem w sierpniu...i specerujący urlopowicze dookoła ;)

wiem, wiem "zdarzyło" ...ale tak mnie zbałamuciło te "łuszko", że musiałam się choć trochę upodobnić, żeby na całkiem zacofaną nie wyjść :D

Gość gość
zdarza się, że piszę zdążyć ale rzadko

Gość Siersciuch456
troche dziwnych miejsc bylo m. innymi na rowerku wodnym na srodku zalewu z. w bialy letni dzien multum ludzi i ludki plywajace dookola :-).

Gość gość
Grammar nazi, pilnuj porządku na forum ;)

Gość gość
Alka27, czy juz fiutkujesz z kims.

Jak ktoś próbuje w baaaardzooooo wielu miejscach, wtedy łóżko wydaje mu się dziwnym miejscem.:-P

Gość Siersciuch456
wszystko jest dla ludzi :-) a jak sie cos lubi tak jak ja lubie sex to i sie dzieje ;-) tu i tam. a w luzku tez jest fajnie jak sa kochankowie dobrani to dzieja sie sceny nie do opisania z reszta lepiej to przezyc :-). to chwila, moment iskra jest wazna i sie dzieje w lozku tez mozna urozmaicac satynowe tasiemki czy kajdanki... ..bez udziwnien cialo do ciala, zar w zar ...