Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alka27

seksmaniaczka

Polecane posty

etammm, a kto szuka ideału?:-P Raczej kogoś kto mi będzie odpowiadał, ponieważ wiem co lubię. Koło ideału chyba nie stał.:-P

Gość on32niedobry
witam.a co cie interesuje

Gość gość
skoro nie jesteś desperatką...dlaczego szukasz na kafe a nie wokół siebie? Przecież wiesz, że tu sami przegrańcy :)

Nie szukam wyłącznie tutaj.:-P Internet to jedna z dróg. Kafeterię traktuję z należytym przymrużeniem oka.;-) Lat mam tyle, ile napisane jest w moim nicku.:-) Interesuje mnie poznanie mężczyzny, który wie jak "obchodzić się" z kobietą, aby ta straciła dla niego głowę.:-P

Gość gość
no to spokojnie tu takiego możesz znaleźć...:)

Na pewno nie szukam nikogo na jeden raz, na przygodę ani na to by być tą drugą.:-)

Gość gość
w twoim wieku - jeśli nie jesteś z kimś na stałe - to całkiem rozsądne

Świetnie, ponieważ tego właśnie życzyłam wszystkim na sobotni wieczór.:-D Wracam do łóżka, co będę tak tu gołym tyłkiem świecić.:-D:-P

Gość Sierściuch123
Hej Alka, trochę romantyczna ja też , trochę szalona - ja bardzo, lubiąca Sex - ja to ubóstwiam taki ze smakiem czasem pikantny jakieś satynowe tasiemki do spętania rąk, raz porządny i ostry raz spokojny długi mocno namiętny zawsze długo i na jednym razie się nie kończy :-) pytanie do Ciebie: Co powiesz na pobudkę przez delikatne pocałunki całego twego ciała , uszy szyja , karczek :-),…. Delikatny dotyk skóry , długie powolne i delikatne muśnięcie skóry od kostki przez całą łydkę udko pośladek az do pleców

Pobudkę przez pocałunki poproszę i jeszcze zawołam o dokładkę. Namiętne, pobudzające, prowadzące do gorącego spełnienia.:-P

Gość Mrauuu
Alka, a skąd jesteś? :)

Gość gość
No w Siedlcach samce jak malowanie :D i r***acze pierwszorzędni :) Polecam :D

Gość Gogo siedlce
Dzięki za uznanie! Pozdrawiam

Gość Siersiuch
namiętna pobudka - ja niestety też jestem z mazowsza i szybko się przemieszczam Masz ochotę na kawę i krótką rozmowe? ew porządny sex? to odezwij się na mala podam kom

Mówisz, że takie tam samce?:-D Dobrze macie.:-D Sierściuchu, tak od razu z ostrym seksem?:-D Jako alternatywa kawy?:-D Ufff... Musiałabym być nieprzytomna i nie wiedzieć, co robię. W normalnych warunkach muszę mieć czas, aby facet mnie porządnie rozpalił, abym ja chciała właśnie takiego seksu, o jakim piszesz.:-P Zresztą kolejna sprawa, co dla kogo znaczy ostry seks.:-P😘

Gość gość
Mazowszanka jedna :) miała chłopca z drewna:)

Gość S_M na pomarańczach
zachwala tutaj swego r****cza 2013-10-25 10:28:25 [zgłoś do usunięcia] gość pogadaj z Andro on rznie najlepiej na calym forum jest tez najprzystojniejszy i ma w lapach najwiecej pary cool.gif