Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscqpqpqpqpqpqpq

anonimowa paczka

Polecane posty

Gość goscqpqpqpqpqpqpq

Zdazylo sie wam kiedys dostac anonimowa paczke? 3 dni temu na maila dostalam info od Paczkomatu - olałam temat bo myslalam ze to spam - nawet nie przeczytalam. Wczoraj dostalam drugiego maila, ze paczka czeka na mnie do odbioru. We wczesniejszym mailu bylo info ze sekretariat przyjal paczke zaadresowana do mnie. Paczka jest do odbioru w zupelnie innym miescie - 600 km ode mnie! :O za 72 godz zostanie skierowana do mojego miasta. Nie mam bladego pojecia co jest w tej paczce i przede wszystkim KTO ją wyslal z tak DZIWNEGO miejsca. Mozliwe ze to jakas pomylka jest? Jak sprawdzic zawartosc paczki? Ciekawe czy przyjedzie do mojego miasta... Sorry ale boje sie otworzyc anonimowa paczke. Najchetniej bym ja przeswietlila nim zaczne ją otwierac. Gdzie sie udac z takim problemem? Myslalam, zeby do jakiegos sądu pojsc i grzecznie poprosic o przeswietlenie tego czegos. Macie jakies pomysly? Pewnie sie i tak okaze ze to pomylka. Ale zaciekawilo mnie to, przyznam :D

Gość gość
to pewnie ta małolata od wibratora podała twoje dane :)

Gość łykaczprowow
jak skierowana to twojego do miasta? zna maila ktoś twojego i miasto co najmniej? :o dane były inne jakieś w mailu jeszcze?

Gość łykaczprowow
jeśli po otwarciu zobaczysz kasetę video, to natychmiast się jej pozbądź!

Gość goscqpqpqpqpqpqpq
Sa ludzie ktorzy znaja mojego maila... normalna sprawa. Powiedzmy, ze ten ktos mieszka w Gdansku, tam nadal paczke i oczekuje ona na odbior w najblizszym pkt. Ja np jestem z Wroclawia. I Paczkomat ma w przeciagu 72 godzin dostarczyc ja do Wroclawia, gdzie bedzie czekala na odbior przez 11 dni. Zero info odnosnie nadawcy, adresata, miasta, zero adresow w mailu. Sa linki i moge sobie zobaczyc gdzie ta paczka jest (teraz dajmy na to ze w Gdansku), mam nr paczki - taki dlugi i kod dostepu do Paczkomatu, ktory mam gdzies tam wklepac na monitorze. Nawet nigdy z Paczkomatu nie korzystalam...

Gość goscqpqpqpqpqpqpq
Jak sprawdzic zawartosc takiej paczki? Wiem ze nie otworze jej ot tak :O malo to idiotow po swiecie lazi...?!

Gość goscqpqpqpqpqpqpq
Aaa.. i jedna wazna sprawa. Nikogo nie znam z tej miejscowosci, a nawet z okolic, nie mam pojecia od kogo to jest. Chyba ze ktos tamtedy przejezdzal. Ale to drugi koniec Polski!

Gość gość
normalnie ją otwórz nie cuduj

Gość gość
napisz do nich, jakies dane musza byc podane przy wysylce albo to jakies oszustwo np za pobraniem

Gość diluje magnezem
Ja bym nie odbierał, powstrzymaj ciekawość bo to może być bombka. :classic_cool:

Gość gość
Zaraz chyba do nich zadzwonie. Ja to obstawiam, ze to jakies nieporozumienie.

Gość goscqpqpqpqpqpqpq
Tak jak podejrzewalam - nastapila pomylka. Ktos cos zakrecil, zdaza sie. No ale musze przyznac, ze zawsze chcialam dostac jakas taka wymyslna niespodzianke typu prezent w paczce kurierem albo kwiaty albo cooooos ;) faceci niestety nie sa tacy blyakotliwi.