Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sen o wypadających zębach

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj śniło mi się jak zdrowe, białe zęby mi wypadają - wypadały mi jeden po drugim (łącznie 3 zęby dolne). Jestem przerażona bo miałam raz w życiu sen o wypadających zębach i skończyło się tak, że 2 tyg po takim śnie zmarła mi bardzo bliska osoba :( Czy ktoś miał może takie sny i nic złego się nie wydarzyło?

Gość Dove150
NIe obrażając Ciebie, moim zdaniem nie ma nic bardziej infantlynego niz wiara w sny. Nie przejmuj sie. Nic złego sie nie wydarzy.

Gość gość
mi sie sniły zeby wiele razy i nitz sie nie stało

Gość gość
A mi zawsze jak się śnią zęby to ktoś umrze albo zachoruje.

Gość gość
Raczej nie znak, że trzeba odwiedzić dentystę bo wszystkie zęby mam zdrowe, wyleczone. Poza tym, nie ma w tym niczego śmiesznego :(

Gość jaa gosc
mi tez sie to dzis snilo:D

Gość gość
Może ktoś jeszcze się wypowie? Miał kto podobny syn i się nie sprawdził? Ja niestety miałam raz i się sprawdził, dlatego jestem przerażona :(

Gość gość
Mnie gdy przyśnią się zęby, to zwykle jestem chora albo ktos z rodziny.

Gość gość
Podobno jeden wypadający ząb może oznaczać czyjąś śmierć, wszystkie zęby już nie.

Gość gość
Ząb to choroba, a gdy śni się zegarek, na bank ktoś umrze, nie koniecznie z rodziny, może byc znajomy lub sąsiad.Zawsze tak jest, dlatego wierzę w moje sny.

Gość perteczka
ja też wierzę...wiele razy mi się śniło o wypadających zębach :( moja babcia mawiała,że ten sen oznacza śmierć lub chorobę i niestety za KAŻDYM razem się sprawdzało. Trzykrotnie miałam dłuższy okres czasu (jakieś 2-3mies!!!) gdzie prawie co noc lub co drugą śniły mi się wypadające zęby-za pierwszym razem-mama dostała udar,ale wyszła z tego i ma się dobrze , za drugim razem moją chorobę-nie mogłam zajść w ciążę i mój ówczesny ginekolog-idiota nie wykrył zaledwie 12cm. torbieli na jajniku-stół operacyjny,jajnika nie udało się uratować, ale ja żyję i potem udało mi się zajść w ciążę , a za trzecim razem wiedziałam już ,że te sny nie znaczą nic dobrego i zaczęłam szukać ich "przyczyny" zanim sama wyjdzie jak poprzednio(czyli za późno) i cisnęłam bliskich zapytaniami o zdrowie.Niestety :( okazało się,że mój tato jest bardzo poważnie chory,ma raka z przerzutami i ukrywał to przed nami,żebyśmy się jako rodzina nie martwili :( pewnej nocy (koniec sierpnia) mojemu narzeczonemu śniły się wypadające zęby PIERWSZY RAZ W ŻYCIU , i jak też zawsze się ze mnie śmiał ,że jakaś nawiedzona jestem i wierzę w takie rzeczy , tak sam zaczął się zastanawiać...03.10 dowiedzieliśmy sie ,że zmarła MOJA babcia :( mówcie co chcecie , ale ja wierzę :(

Gość gość
mojemu bratu śniły sie wypadające zęby tydzień przed śmiercią cioci.

Gość gość
nie straszcie ludzi co komu pisane,to i tak sie stanie