Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ręce mi opadly

MOJA SYNOWA JEST NIE ODPOWIEDZIALNA

Polecane posty

Gość ręce mi opadly

Urodzila mojego wnuka 2 miesiace temu. Mój syn jest piłkarzem i w niedzielęa ważny mecz a synowa chce zabrac wnuka na ten mecz. Dzisiaj spotkałam ją na zakupach malutki tylko w spiochach i cienkiej kurtce dopiero ja go nakrylam koc, ona ubiera sie jak tania... wysokie szpilki, dopasowane spodni, spódnicę do połowy uda. Wyciągnęła małego do galerii napewno rozwalila kase. Zamierza wrócić do pracy za 2 msc i zostawic malego z nianią. Czy tylko ja uwazam że ona jest nie odpowiedzialna?

Gość ręce mi opadly
to jest prowo nie odpowiadajcie na ten temat bo co chwila zakładam takie same bo mam yebca i się nudzę

Gość ręce mi opadly
ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadlyręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadlyręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadlyręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadlyręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadlyręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadlyręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadlyręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadlyręce mi opadly ręce mi opadly ręce mi opadly

Gość gość
po 1 prowo po 2 mam znajomą, która tez niemowlaka na mecze taty zabiera i nie widzę nic z tym złego po 3 ubranie było jak najbardziej adekwatne do pogody po 4 teściowe to głupie szmaty. Ciesze się, ze mam córki, bo nie przeżyłabym bycia teściową dla dziewczyny.

Gość ręce mi opadly
Powyżej to podszywy!!!

Gość ręce mi opadly
Uważam, że mój syn powinien zrobić porządek, z:1. Jej wychodzeniem np na areobik2. Powinna karmic piersią3. Z jej ubierem4. Z ubiorem ich syna5. Powinien jej obciac pieniądze za dużo wydaje na siebie6. Powinien kazać nie zabierać ich syna na mecz.

Gość gość
Ubrać się nie można?

Gość gość
ile razy k***a założysz tą samą nudną prowokacje na ogólnym masz już dwie :o

Gość ręce mi opadly
Ona się ubiera jak tania d****a na zwykły spacer ubiera szpilki, obcisle spodnie i płaszcz przed pupę. Szkoda mi syna, bo jak widze jak wszyscy jego koledzy z klubu się do niej slinia to mi go szkoda, jak on musi się z tym czuc

Gość ręce mi opadly
Syn powinien pić wodę po wysiłku, a ona kupuje mu jakies napoje energetyczne chemię mu daje. Syn jak każdy mężczyzna powinien dobrze zjeść, a ona sałaty, dwa razy w tygodniu ryby, wszystko na parze gotowane.

Gość gość
prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo

Gość gość
prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowoprowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo

Gość gość
głupie prowo. I po co Ci to? Chesz poczytać jak snowe najeżdżają na teściowe? Tak, teściowa opisana przez Ciebie byłaby głupią szmatą. Jakby istniała.

Gość rece mi odpadly
I jest swiety spokoj.

Gość gość
jesli to nie prowo to powiem ci tyle ze jestes p**********a stara suka, jakbym miala taka tesciowa to by za prog mojego domu nie mogla wejsc. gowno cie obchodzi to jak sie ubiera i na co wydaje pieniadze, twoj czas rzadzenia sie skonczyl i w*********j

Gość gość
Głupia stara k****.

Gość ręce mi opadly
Interesuje mnie na co wydaje pieniądze, bo to pieniądze mojego syna. ona nosi nasze nazwisko i nie pozwolę, żeby ubierała się jak d****a.

Gość gość
kiedy zrozumiesz, ze twoj syn lubi jak jego zona ubiera sie jak d****a... to, ze ty jestes taka dewota, to nie znaczy, ze wszyscy sa. Jakbys miala meza, to bys wiedziala, co facetow kreci, a tak to juz sobie worek pokutny zalozylas i udajesz swietoszke... Twoj syn jest facetwem i widac lubi taki styl u swojej zony, tobie nic do tego, dewoto. Moze jeszcze synalkowi fiutka na klamerke zapniesz,?...

Gość ręce mi opadly
Lubi ? Co to znaczy ? On jest pożądany. Weszłam kiedyś do łazienki, a tam suszą się jej stringi, sukienka nocna bardzo krótka mi było by wstyd.

Gość ręce mi opadly
Tak samo, jak pod sukIenką w poprawiny miała zamiast rajstrop miała pończochy.

Gość ręce mi opadly
Ona jest żona piłkarza powinna wyglądać jak normalna kobieta. A ona... Powinna się reprezentować jak przystało.

Gość ręce mi opadly
Niech chodzi w takim stroju po domu, a nie, że ona idzie na spacer z dzieckiem w szpilkach, obcislych spodniach, albo spódnicy czy sukience do połowy uda

Gość ręce mi opadly
Robi mi wstyd swoim ubieram. Mi było by wstyd gdyby moja teściowa weszła to mnie do łazienki, a na suszarce suszyly sie moje stringi, figi, sukienki do spania.

Gość gość
żałosne prowo, tępa dzido !!

Gość gość
ręce mi opadły, w TWOJEJ łazience się suszą te stringi?

Gość ręce mi opadly
Nie mieszkają ze mną mają swoje mieszkanie więc jak moda się.u mnie suszyc?

Gość gość
no to w takim razie to ich sprawa, co mają w SWOJEJ łazience. ale to chyba prowokacja... szkoda :(

Gość gość
Trzeci raz zakładasz ten temat nie nudzi Ci się to już? Ani to śmieszne ani inteligentne.

Gość ręce mi opadly
Ich sprawa , nie ich sprawa... Ale mi.było by wstyd. To nie prowokacja. Najgorsze, że syn kompletnie nie zwraca na to uwagi jak ona chodzi ubrana.

Gość ręce mi opadly
Przed ślubem pokazała rożki-zabronili mi zaprosic moich znajomych, bo bali się, że ktoś z moich znajomych sprzeda mediom ich ślub, ale cały klub był, ich wspomni znajomi, znajomi jej rodziców.